Лови момент! Божевільні знижки на ОСЦПВ!

Такого ще не було! Неймовірні знижки на поліси автострахування! Автоцивілка від ВУСО, ІНГО, АРКС, ТАС, МСК та інших надійних страхових компаній по казково низьким цінам!

Лише на UKASKO.UA вам будуть доступні дуже привабливі ціни на страхування від провідних страхових компаній України. Ми гарантуємо ціну нижче, ніж у онлайн та офлайн конкурентів.

Як оформити страховку онлайн на Ukasko.ua

Для того, щоб оформити ОСЦПВ на нашому сайті, введіть дані транспортного засобу (або його номер) в форму онлайн-калькулятора, і вкажіть місто прописки власника. Після цього вам стануть доступні всі пропозиції від страхових компаній.

Оформляйте страхування ОСЦПВ зі знижкою та отримуйте її на електронну пошту або в месенджери миттєво, протягом декількох хвилин після оплати. Навіть якщо зараз вам не потрібна страховка - оформляйте поліс з відкладеною датою початку дії. Просто виберіть початком дії страховки ОСЦПВ дату, коли закінчується термін дії чинного поліса автоцивілки. Так ви збережете вигідну ціну. Не пропустіть свій шанс заощадити до 30% від вартості поліса ОСЦПВ!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати