Де взяти гроші до зарплати?

Зміст

  1. Як отримати гроші до зарплати
  2. Хто може взяти кредит до зарплати
  3. Умови оформлення грошей до зарплати
  4. Переваги отримання грошей онлайн

Як отримати гроші до зарплати

Останні роки популярність мікропозик значно зросла. У цьому відіграла роль і економічна ситуація в країні, і те, що гроші до зарплати в МФО значно простіше отримати, ніж у банку. І з огляду на популярність МФО, мікрофінансових організацій, які кредитують до зарплати, з'явилися мікропозики онлайн. Але різні МФО надають позики на картку під різний відсоток та на різних умовах. Тому для того, щоб оформити кредит онлайн вигідно та під низький відсоток, рекомендуємо скористатися безкоштовним агрегатором https://ukasko.ua/uk/credit Ukasko.

Як користуватись агрегатором? Перейдіть на сайт, внесіть в онлайн-калькулятор потрібну суму та термін позики, і після цього ви побачите результати – пропозиції від різних МФО. І зможете порівняти їх за кредитною ставкою та умовами кредитування. Після того, як ви оберете МФО, де хочете взяти гроші до зарплати, натисніть кнопку, і ви відразу перейдете на сайт цієї організації для оформлення кредиту.

Хто може взяти кредит до зарплати

Оформити мікропозику можуть і студенти, і пенсіонери, і люди без офіційного працевлаштування. Це ще одна причина широкої популярності МФО та мікрокредитування. Тому що в банках дуже високий відсоток відмов, особливо якщо людина не може документально підтвердити рівень свого доходу. А МФО не вимагають давати довідки з роботи. Людина навіть може мати кілька відкритих мікропозичок у різних МФО. Важливо справно погашати їх, і не допускати прострочення. Адже якщо не платити мікропозику, суттєво підвищаться відсотки за ним, будуть штрафи, на боржника подадуть до суду чи продадуть борг колекторській організації.

Але суми кредитування зазвичай невеликі, в середньому до 10 000. Якщо вам потрібні кошти на велику покупку, то мікропозики вам не підійдуть.

Умови оформлення грошей до зарплати

Як отримати гроші до заробітної плати онлайн? По суті, мікропозика та кредит дуже схожі. Але мікропозика видається в МФО, а кредит - у банку. Умови оформлення мікропозики хоч і залежать від кожної конкретної МФО, але загалом вони набагато простіші, ніж банківські вимоги.

Для того, щоб зайняти гроші до зарплати в МФО, вам не знадобиться довідка про доходи, поручителі або заставу. Для того, щоб взяти гроші до зарплати на картку, потрібно надати свої документи або особисто, якщо ви оформляєте мікропозику у відділенні МФО, або їх фото або скан копії при оформленні мікрокредиту онлайн.

Переваги отримання грошей онлайн

Чому багато людей вважають за краще взяти гроші до зарплати на картку, а не оформити кредит у банку?

  1. По-перше, це швидше. Оформлення мікропозики вперше займає 15-20 хвилин, а ось повторний кредит у цій же організації оформляється буквально за 5-7 хвилин. А на розгляд заявки за кредитом у банку йде щонайменше кілька днів.

  2. По-друге, це найпростіше. При собі треба лише мати особисті документи, та й усе. Не треба збирати пакет документів, що підтверджують вашу працездатність, фінансовий стан, просити когось поручитися за вас чи закладати своє майно.

  3. По-третє, за допомогою безкоштовного агрегатора Юкаско https://ukasko.ua/uk/ можна обрати найвигіднішу пропозицію порівнявши умови різних МФО. І навіть знайти варіанти мікропозики під 0% або з іншими вигідними бонусами.

  4. Також відчутна різниця у кредитах та мікропозиках у сумі кредитування. Якщо вам потрібні просто гроші до зарплати на життя або продукти, то вам немає сенсу йти в банк, адже банківський кредит - це значно більші суми позики. На нерухомість, наприклад, бізнес чи техніку.

  5. І ще одна незаперечна перевага – це те, що МФО кредитують позичальників із поганою кредитною історією, а банки їм відмовляють. І якщо в минулому у вас були проблемні кредити, то взявши і погасивши кілька мікропозичок без прострочок, ви поступово обілятимете і покращуватимете свою кредитну історію.