У Чому Полягає Короткострокове Кредитування

Короткострокове кредитування - один з найбільш затребуваних і популярних видів кредитів серед населення. Вони дозволяють швидко вирішити питання наявної потреби у грошах без зайвих зборів документів. Але у виборі кредитування є свої нюанси. Саме про них піде мова далі.

Зміст

  1. Онлайн-кредитування на картку
  2. Кредитування на придбання автомобіля
  3. Сервіси онлайн-кредитування

Онлайн-кредитування на картку

Банкам не вигідно надавати послуги короткострокового кредитування, адже такі позики практично не принесуть їм прибутку. Тому банки встановлюють високі процентні ставки на короткострокові кредити, прикриваючись тим, що вони швидко дають відповідь за кредитною заявкою або вимагають спрощений пакет документів для швидкого кредиту. Тому якщо вам потрібен кредит на короткий термін, отримувати його в банку буде невигідно.

У зв'язку з цим величезну популярність отримали мікрофінансові організації. Вони надають послугу кредиту на картук, чим ще більше спрощують процес отримання позик. Що відрізняє такі кредити?

Як правило, на короткий термін під позику надається лише невелика сума, приблизно до 30 000 грн. Тому якщо вам потрібен кредит на серйозну покупку, машину або нерухомість, брати такий кредит сенсу не має.

Для отримання кредиту на картку достатньо мінімального набору документів. Людині, яка хоче отримати короткостроковий кредит в одній з мікрофінансових організацій, необхідний телефон, паспорт і картка банку, якщо мова йде про кредит на картук. Не потрібно довідок з роботи, листів або особистої присутності поручителів. А сам процес видачі кредиту не займає багато часу.

Зважаючи на таку простоту отримання короткострокової позики дуже великий відсоток людей може оформити кредит. Багато організацій дуже лояльно ставляться до віку позичальників, надаючи кредит навіть пенсіонерам. Головне, щоб позичальник був громадянином України й був повнолітнім.

Кредитування на придбання автомобіля

Купуючи автомобіль, короткостроковим кредитом навряд чи обійтися. Тут знадобиться більша сума, ніж та, яку можуть надати в кредит мікрофінансові організації. Тому важливо ретельно обрати банк для отримання кредиту, щоб не переплатити та не потрапити в боргову яму.

На що варто звернути увагу, обираючи кредит на придбання автомобіля?

  1. Процентна ставка. Це найперша й очевидна річ в умовах кредитування, на яку звертають увагу. Навіть більше того, часто банк і кредитну програму обирають саме орієнтуючись на величину відсоткової ставки.
  2. Додаткові комісії. Часто зверху необхідної суми внеску потрібно сплатити ще деяку суму. Зазвичай, якщо таку умова існує, то про неї немає інформації на перших сторінках договору. Найчастіше вона прописана в примітках або уточненнях. Тому рекомендуємо дізнатися подробиці погашення кредиту в фахівця.
  3. Початковий внесок. Він існує не у всіх банках. Однак деякі банки вимагають відразу оплатити до 15% від вартості машини. В інших банках початковий внесок не потрібен. Тому перш ніж вибирати кредит, ознайомтеся з умовами надання позики й орієнтуйтеся на вже наявну суму.
  4. Страхування. Надаючи кредити на автомобіль, банки вимагають також оформляти страхування. Це додаткові витрати. Найчастіше, банк співпрацює з деякими страховими компаніями. І вибирати доводиться з запропонованого переліку страхових. Не завжди партнери банку можуть надати найдешевшу ціну страхування. Тому якщо хочете заощадити - вибирайте страхування самостійно.
  5. Способи виплати кредиту. Краще співпрацювати з банками, які дозволять виплачувати кредит онлайн. Так ви зможете погашати кредит зручним способом, не підшукуючи найближчі банкомати.
  6. Репутація. Обов'язково пошукайте відгуки в мережі, розпитайте знайомих і родичів про банк. Важливо дізнатися не тільки умови кредитування, але й в цілому ставлення до клієнтів.

Сервіси онлайн-кредитування

Значно прискорити й спростити отримання кредиту дозволяють сервіси онлайн-страхування. На UKASKO.UA ви можете порівняти умови отримання кредиту, процентні ставки та навіть подати заявку на кредит онлайн. Більш того, ви можете відправити відразу кілька заяв у різні організації, щоб прискорити отримання кредиту.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати