Що таке "Бонус Плюс" у Приват24

Зміст

  1. Що таке система Бонус Плюс у ПриватБанку?
  2. Як подивитися Бонус Плюс у Приват24
  3. Як можна використовувати Бонус Плюс
  4. У яких оффлайн магазинах діє Бонус Плюс ПриватБанку?
  5. Чи можна розрахуватися балами Бонус Плюс в інтернет-магазині?

Що таке система Бонус Плюс у ПриватБанку?

Не всі люди знають, як максимально вигідно використовувати банківські картки та як економити з їх допомогою. Навіть якщо картка банку у них вже багато років. Тому сьогодні ми хочемо розповісти про зручну функцію картки ПриватБанку, а саме про програму лояльності Бонус Плюс.

Що таке Бонус Плюс? Суть цієї системи полягає в тому, що коли клієнт ПриватБанку оплачує покупки банківською карткою, то отримує частину коштів назад на бонусний рахунок. Це такий своєрідний кешбек. Бонус Плюс від покупки різних товарів може становити до 20% від витраченої суми. А це непогана економія.

Але є один нюанс. За системою Бонус Плюс відсотки нараховуються не за всі покупки без винятку, а за оплату товарів або послуг в магазинах-партнерах ПриватБанку. Ознайомитися з повним списком партнерів, який включає більш ніж 43 тис. торгових точок і магазинів, можна на сайті банку. Але зате до програми підключені всі види карт, незалежно від валюти.

Як подивитися Бонус Плюс у Приват24

Кожен раз, коли ви купуєте щось у партнерській мережі Бонус Плюс, вам буде приходити повідомлення про нараховані бали. Але якщо ви хочете перевірити вже наявний баланс, ви можете скористатися одним з таких способів:

  • За допомогою банкомату, вкладка "Перегляд балансу", категорія "Бонус Плюс";
  • За допомогою Приват24, розділ "Виписка по картах", рахунок Бонус Плюс;
  • За допомогою мобільного телефону, відправивши смс на номер 10060, вказавши чотири останні цифри картки.

Як можна використовувати Бонус Плюс

На жаль, кошти, що нараховуються програмою Бонус Плюс не можна конвертувати в реальні гроші або перевести на основний банківський рахунок. Їх можна лише витратити на покупки. Для цього для покупки треба вибрати магазин або сервіс, який є учасником партнерської програми ПриватБанку. І зробити оплату бонусним рахунком. Також можна за бонуси придбати в ПриватБанку купон на знижку.

У яких оффлайн магазинах діє Бонус Плюс ПриватБанку?

Зазвичай магазини та торгові точки, які беруть участь в програмі Бонус Плюс від ПриватБанку, мають на своїх дверях або вітринах відповідний значок. Але якщо ви цілеспрямовано шукаєте магазин для того, щоб витратити свої бонуси, то з повним списком партнерських точок ви можете ознайомитися на сайті ПриватБанку та знайти ті, які вам підходять.

Перед тим, як оплатити товар, попередьте касира про те, що бажаєте скористатися бонусним рахунком.

Чи можна розрахуватися балами Бонус Плюс в інтернет-магазині?

Так, деякі інтернет-магазини також є учасниками програми Бонус Плюс. Для того, щоб оплатити замовлення бонусними коштами, вам потрібно буде вибрати спосіб оплати карткою, і вказати бонусний рахунок для зняття коштів. Після чого натиснути кнопку розрахунку.