7 Чорних П'ятниць на Тижні! Знижки Не Закінчуються

А ви чули? На Ukasko.ua набирає обертів Чорна п'ятниця! І вона не буде закінчуватися ... цілий тиждень! З 24 до 30 листопада нашим клієнтам будуть доступні неймовірні знижки на страховки! Пропозиції вигідніше ви просто не знайдете!

Знижки при оформленні ОСЦПВ онлайн

Звичайно, на нашому сайті нікого не здивувати знижками, адже ми постійно радіємо наших клієнтів акціями, розпродажами та гарантуємо найнижчу ціну на ринку, але на час Чорної п'ятниці ми приготували для вас дуже хороші пропозиції!

Під час Чорної п'ятниці ви можете оформити страховку на нашому сайті  зі знижкою до 30% і дуже круто заощадити! Навіть якщо Вам не потрібне ОСЦПВ зараз, то ви можете оформити поліс з відкладеною датою початку дії поліса, або заповніть заявку на сайті, та тоді ми подаруємо Вам промокод на знижку. І ви зможете оформити страховку на свій транспортний засбі за мінімальними цінами в будь-який зручний для вас час.

Це супер вигідна пропозиція! Але поспішайте! Кількість акційних пропозицій обмежена! Тому не забудьте повідомити про нашу акцію друзям! Поширюйте посилання серед близьких! Поділіться з ними вигідними цінами на автоцивілку та інші страховки! Нехай і вони зможуть оформити страховку за найнижчою ціною на ринку!

Уперед до знижок https://ukasko.ua/uk/insurance/osago !

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати