Картка техдопомоги VUSO Assistance у подарунок ? !

Ми би дуже хотіли, щоб на дорогах ви були у цілковитій безпеці. Але, на жаль, з усіма водіями трапляються неприємності. Несподівано закінчиться паливо, сяде акумулятор, проб'є колесо або просто машина ні з того ні з сього глухне. Що робити в таких випадках?

Для того, щоб убезпечити себе від подібних непередбачених обставин, ми спільно з нашими партнерами, страховою компанією ВУСО, рекомендуємо оформляти поліс ОСАГО з техкарткою асистансу в подарунок!

Що таке асистанс від ВУСО?

Оформляючи поліс автоцивілки від СК ВУСО, ви отримуєте безкоштовний асистанс в подарунок! Програма асистансу - це програма комплексної допомоги клієнтам. Вона передбачає допомогу в критичних ситуаціях тим, хто застрахував свій автомобіль полісом ОСЦПВ від СК ВУСО. Подарункова картка асистансу діє протягом року, поки актуальне страхування ОСЦПВ.

Що входить до картки техдопомоги?

Евакуація авто

Безкоштовна евакуація авто надається 1 раз протягом дії договору або один раз при ДТП, за умови:

  • в разі ДТП, якщо ліміт пошкоджень не перевищує 1000 грн;
  • при несправностях на відстані не більш ніж 50 км до найближчої СТО.

Доставка пального

Доставка пального здійснюється 1 раз за термін дії договору, якщо несподівано спорожнів бак. Доставка здійснюється в обсязі до 10 літрів. Вартість пального оплачується клієнтом.

Заміна колеса

У разі пошкодження колеса фахівці прибудуть за вказаною адресою для надання допомоги. Заміна колеса здійснюється один раз за умови, що у клієнта є запасне колесо.

Запуск двигуна при розрядженому акумуляторі

Запуск двигуна передбачає використання додаткового джерела живлення. Послуга надається, якщо двигун втратив заряд і самостійні спроби запустити його виявилися безрезультатними. Надання допомоги можливо 1 раз на місяць протягом дії договору.

Аварійне відкриття дверей і багажника

Якщо у водія є всі необхідні документи для підтвердження особи й права володіння транспортним засобом, а також техпаспорт, то фахівці проведуть необхідні роботи з аварійного відкриття в разі закритих в салоні або багажнику ключів.

Що робити при ДТП або несправності автомобіля?

У разі неприємностей на дорозі, фахівці підкажуть адреси та телефони страхових компаній, таксі, медичних та інших установ. Також вони нададуть консультацію щодо ДТП або несправності й необхідного порядку дій. Додатково служба асистансу надасть допомогу в бронюванні готелів, пошуку квитків, викличе таксі, поліцію та інші служби.

Іншими словами, картка техдопомоги від ВУСО забезпечує всебічну підтримку клієнта в різних непередбачених ситуаціях.

Після оплати поліса ОСЦПВ від даної страхової компанії, картка асистансу прийде на вказану адресу електронної пошти разом зі страхуванням у форматі pdf. Ви можете завантажити їх на телефон або роздрукувати в тому випадку, якщо вважаєте за краще зберігати документи в паперовому варіанті. Електронний поліс ОСЦПВ і безкоштовний асистанс неможливо втратити або пошкодити.

Встигніть оформити ОСЦПВ від СК ВУСО зі спеціальною пропозицією безкоштовного асистансу на UKASKO.UA за найнижчою ціною!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати