Що таке онлайн кредит і навіщо потрібен кредит?

Зміст

  1. Навіщо потрібен онлайн кредит?
  2. Як працюють онлайн кредити
  3. Чим небезпечні кредити онлайн
  4. Як взяти онлайн кредит в Україні?
  5. Як повернути онлайн кредит і де?
  6. Де краще підібрати кредит онлайн?

Навіщо потрібен онлайн кредит?

В Україні велика категорія людей, яким банки відмовляють у кредитах. Причиною тому може стати відсутність офіційної роботи, погана кредитна історія або відсутність поручителів. Але що робити тим, кому банк відмовив у кредиті?

Якщо вам потрібна невелика сума, наприклад, купити ліки, одяг, їжу або вирішити тимчасові труднощі, то можна оформити мікрокредит онлайн. Для більш серйозних покупок, наприклад, великої техніки або нерухомості, мікрокредит не підійде.

Як працюють онлайн кредити

Онлайн кредити, або мікрокредити, надаються мікрофінансовими організаціями, а не банками. Мікрокредит оформляють на коротший термін, ніж кредит. І на меншу суму. Зазвичай мікрокредит оформляють на місяць і сумою до тисячі гривень.

Чим краще у вас кредитна історія, тим вище кредитний ліміт. А значить, тим більше грошей ви можете взяти в борг.

Багато людей користуються послугами мікрокредитування, тому що банки їм відмовляють. Але не тільки тому. Деякі навіть не пробують отримати кредит в банку, тому що мікрокредит онлайн оформляти простіше і легше. Якщо процедура кредитування в банку може займати до декількох днів або навіть тижнів, і відповідь може бути як позитивний, так і негативний, то оформлення кредиту онлайн займає до пів години.

Чим небезпечні кредити онлайн

Через те, що мікрокредит видається на короткий термін, то заведено вважати, що і відсоткова ставка по ньому вище, ніж при оформленні позики в банку. Але на практиці це не завжди так.

Так, є організації, які ставлять на свої пропозиції високі відсотки. Але це не все МФО і не завжди. Деякі організації взагалі кредитують своїх нових клієнтів під 0-0.2%, а це значно вигідніше, ніж у банку.

Головна небезпека мікрокредитування причаїлася саме в високих відсоткових ставках. Але якщо підійти до вибору кредиту з розумом і перед його оформленням порівняти пропозиції від різних мікрофінансових організацій на нашому сайті Ukasko.ua, то можна уникнути переплати за позикою й оформити його не тільки швидко, але і з вигодою.

Як взяти онлайн кредит в Україні?

Для того, щоб взяти кредит онлайн, потрібно бути повнолітнім громадянином України. Не потрібно збирати довідки з роботи та підтверджувати власну платоспроможність. Кредит можна оформити навіть з телефону. Потрібно вказати дані свого паспорта, контактний номер телефону та номер картки для надходження грошей. Якщо ви не бажаєте, щоб вам передзвонювали для уточнення інформації, то вибираючи пропозицію мікрокредиту на Ukasko.ua можете використовувати необхідний фільтр і побачити всі слушні варіанти від різних мікрофінансових організацій.

Як повернути онлайн кредит і де?

Кожна мікрофінансова організація пропонує своїм клієнтам кілька способів погашення заборгованості. Кредит можна оплатити за допомогою розрахункового рахунку, переведення на карту або готівкою у відділенні МФО. Деякі організації також здійснюють оплату також за допомогою особистого кабінету. Наприклад, ви можете поповнити свій особистий гаманець на сайті МФО або розрахуватися бонусами, які нараховуються по системах лояльності або спеціальними пропозиціями компаній.

У кожному договорі є чіткі умови погашення кредиту. З ними потрібно ознайомитися, щоб уникнути непорозумінь або прострочень.

Зверніть увагу також на те, що якщо ви вибираєте спосіб оплати мікрокредиту за допомогою зарахування коштів на розрахунковий рахунок МФО, то потрібно зробити це завчасно. Гроші нараховуються протягом декількох робочих днів банку. Тобто, якщо ви заплатите в останній день дії кредитного договору, то МФО може отримати кошти лише через 2-3 дні.

А також час проведення подібних платежів і роботи каси деяких банків обмежені першою половиною дня. І якщо ви зробите платіж, наприклад, о 17:00, гроші від вас підуть, але банк візьме їх до роботи тільки на наступний день. І ваш кредит буде вважатися простроченим, за що нараховуються підвищені відсотки і штрафи.

Де краще підібрати кредит онлайн?

Кредити та мікрокредити хоч і мають подібний принцип роботи, але відрізняються за термінами повернення боргу, за часом видачі позики, відсотковими ставками та ін. Тому щоб вигідно взяти кредит і щоб вам було легше повертати борг рекомендуємо порівняти кредитні пропозиції від різних мікрофінансових організацій на нашому сайті. Це дозволить вам вибрати найвигідніший варіант і не витратити зайві гроші при виплаті кредиту.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати