Мікрокредит — Кредит На Карту

Мікрокредити онлайн в Україні

З UKASKO ви можете за 15 хвилин отримати невеликий кредит на картку онлайн. Для цього достатньо вказати необхідну вам суму і термін кредитування. Це ідеальний і швидкий варіант в разі термінової необхідності отримання невеликого кредиту.

Послуга мікрокредитування в останні роки користується великою популярністю. Фінансові експерти відзначають розширення ринку швидких кредитів і збільшення числа споживачів, які беруть мікрокредити онлайн. Така тенденція обумовлена ​​двома факторами. 

  • Перший - це зручність отримання грошей в короткий термін, що вигідно для клієнтів.
  • Другий - висока конкуренція серед організацій, що надають дану послугу.

У конкурентній боротьбі кредитори змушені знижувати процентні ставки, спрощувати процедуру оформлення кредиту або вводити системи різних бонусів. Все це дає можливість отримати мікрокредит на максимально вигідних умовах навіть офіційно безробітним, студентам й тим особам, яким відмовляють банківські установи.

Як взяти мікрокредит онлайн на картку

Згідно з чинним законодавством, будь-яка особа, яка досягла повноліття та є резидентом країни, може отримати грошовий кредит. Для успішного отримання кредиту, крім паспорта, потрібно повідомити кредитору відомості про ідентифікаційний номер платника податків та контактний телефон. Якщо потрібно взяти кредит на картку, то потрібно ще вказати її номер.

Оформлення кредитів онлайн

Процес мікрокредитування онлайн за безготівковим розрахунком не займає багато часу. Термін видачі скорочується за рахунок того, що відсутня необхідність в наданні різних довідок, пошуку поручителів, заповненні паперів. Досить просто заповнити кілька полів на UKASKO. Щоб оформити мікрокредит онлайн, необхідно скористатися наступною інструкцією:

  • Уважно вивчити список організацій, що надають таку послугу;
  • Вибравши відповідні параметри кредитних офферов, перейти на сторінку оформлення;
  • За допомогою онлайн-калькулятора розрахувати суму майбутньої заборгованості;

Якщо вона влаштовує, то далі оформлюєте мікрокредит. Для цього потрібно зареєструватися, заповнивши в анкеті всі форми. Подані відомості повинні відповідати дійсності.

  • Після завершення реєстрації потрібно подати заявку на кредит запропонованим на сайті способом;

Далі спрямований запит розглядається кредитною організацією. Рішення про те, чи можливо отримати онлайн кредит на картку в кожному конкретному випадку, виноситься як правило, протягом 10-15 хвилин. При необхідності співробітники компанії здійснюють зворотний дзвінок з метою перевірки паспортних даних або інших відомостей, зазначених в анкеті. Крім цього, вони можуть задати декілька уточнюючих запитань або запитати додаткову інформацію.

  • Після затвердження заявлена ​​сума надходить на зазначену в анкеті картку практично відразу. Якщо з якоїсь причини в швидкому кредиті на картку було відмовлено, можна спробувати інші варіанти надання мікрокредиту.

При наданні другого і подальших кредитів в одній і тій же організації процес розгляду електронної заяви та період прийняття рішення значно скорочується. Якщо не було порушень по попереднім контрактам - нову операцію проводять миттєво.

Кредити онлайн на картку цілодобово

Оформляючи мікрокредит онлайн, можна уникнути багатьох складнощів, які часто супроводжують процес видачі кредиту у відділенні банку. До основних переваг кредитів онлайн можна віднести наступні переваги:

  • немає необхідності збирати та надавати довідки, що підтверджують фінансову спроможність, та інші документи, які зазвичай вимагають співробітники банківської установи;
  • мікрокредит онлайн видається за лічені хвилини. Це суттєво економить час клієнта. У деяких життєвих ситуаціях, коли гроші потрібні дуже терміново, цей фактор може стати вирішальним;
  • подати заявку на надання швидкого кредиту можна в будь-який час. Обробка інформації та прийняття рішення про можливість виплати відбувається цілодобово;
  • повернення кредиту можливо будь-яким зручним способом. В особистому кабінеті на сайті наданих послуг, через систему електронних платежів або банківський термінал, а також в касі будь-якого банку.

До додаткових переваг оформлення кредиту на картку можна віднести відсутність додаткових грошових комісій за укладення угоди, а також можливість участі в програмах лояльності для позичальників. Постійним клієнтам кредитори часто надають бонуси, які роблять швидкий мікрокредит ще більш вигідним. У число подібних акцій входять, наприклад, зниження процентної ставки кредиту, моментальний переклад без додаткових перевірок, збільшення максимальної суми кредиту. Крім цього, надійним позичальникам доступна пролонгація терміну дії договору в разі затримки погашення кредиту.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати