Як купити Зелену карту перебуваючи за кордоном

Зміст

  1. Що робити, якщо Зелена карта закінчилася за кордоном
  2. Чи можна пересуватися за кордоном на авто без Зеленої карти
  3. Як продовжити Зелену карту
  4. Способи продовження Зеленої карти
  5. Як замовити Зелену карту до Європи
  6. Вартість Зеленої картки при замовленні за кордон

Що робити, якщо Зелена карта закінчилася за кордоном

Під час поїздки можливе будь-що. Іноді може статися якась неприємність, а іноді, навпаки, подорож проходить так добре, що просто не хочеться повертатися. Або, наприклад, ви поїхали на роботу за кордон і отримали новий тривалий контракт. Але тоді у вашій країні можуть залишитися невирішені справи та виникнути проблеми з документами. З тією ж страховкою на машину, із Зеленою картою. Чи можна вирішити це питання, не повертаючись на батьківщину?

Що робити, якщо закінчилася Зелена картка за кордоном? Як можна оформити Зелену карту за кордоном?

Чи можна пересуватися за кордоном на авто без Зеленої карти

Відповідь на це питання залежить від того, до якої країни ви прямуєте. Зелена карта є обов'язковим страхуванням, і вона потрібна для того, щоб перетнути кордон на своєму автомобілі та застрахувати відповідальність водія, поки він перебуватиме на території чужої держави.

Але діє Зелена карта не в усьому світі. Поліс є законним і має юридичну силу у тих країнах, які підписали між собою угоду про дію міжнародної системи «Зелена карта». Зараз перелік країн Зеленої карти містить 48 держав, але незабаром можливе його збільшення, оскільки кілька країн готуються до вступу в цю систему міжнародного страхування.

Тому, якщо ви прямуєте в країну, де діє поліс Зеленої карти, то так, оформляти його потрібно обов'язково. Починаючи з того, що без страховки ви можете просто не перетнути кордон, і закінчуючи тим, що за кордоном водіїв без Зеленої карти чекає не просто самостійне відшкодування збитків потерпілим в аварії, а й величезні штрафи, арешт майна, можлива депортація, затримання водія до виплат повного відшкодування та заборона на наступні в'їзди.

До того ж вирішення питань у разі ДТП та відсутності Зеленої картки за кордоном проводитиметься згідно із законодавством тієї країни, в якій ви перебуваєте. Тому не варто ризикувати ні своїми грошима, ні своїм майбутнім через банальне небажання оформляти страховку. Або що ще гірше, через те, що ви виявились ошуканими шахраями, які продали вам підроблену Зелену карту. Подумайте про страховку заздалегідь та купіть Зелену карту вигідно та зручно за допомогою безкоштовного агрегатора Ukasko.ua!

Підібрати Зелену Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Як продовжити Зелену карту

Зелена картка – це не єдиний вид міжнародного страхування відповідальності. У різних країнах є аналогічні Зеленій карті системи страхування, але вони називаються по-іншому. Наприклад, є Рожева карта, Коричнева або Помаранчева карта. Діють вони, як правило, у країнах Африки та Азії. Тому, плануючи екзотичну поїздку, приділіть час тому, щоб вивчити різні страхові нюанси.

На час воєнного стану для українців, які виїхали за кордон, з'явилася можливість оформити Зелену карту онлайн. Тепер лише кілька кліків ви можете продовжити страховку автомобіля.

Щоб зараз купити Зелену карту за кордоном онлайн необхідно лише зателефонувати за номером +38 (097)-30-57-507 (дзвінки Viber, Telegram) і наш менеджер допоможе Вам. Більше вам не доведеться шукати способи доставки зеленої картки з України.

Як замовити Зелену карту до Європи

Деякі страхові компанії надають послугу продовження Зеленої картки. Але оскільки ви, перебуваючи за кордоном, не можете особисто прийти до офісу страхової компанії та заповнити бланк, то ви можете подати заявку на Зелену карту онлайн на нашому сайті, після чого поліс буде складено та надіслано на вашу адресу.

Підібрати Зелену Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Іноді люди не випадково опиняються в такій ситуації, коли потрібно продовжити Зелену карту, а спеціально оформляють страховку не на весь час поїздки, а на більш короткий термін, щоб заплатити за поліс менше. Але в результаті не можуть виїхати з країни або розуміють, що на них чекає штраф і хочуть виправити становище. Але в результаті така економія загрожує не лише штрафами, а й додатковими витратами на доставку Зеленої картки за кордон.

Вартість Зеленої картки при замовленні за кордон

Ціна Зеленої картки розраховується за державною формулою. Вона залежить від типу транспорту, країни призначення та тривалості поїздки. Мінімальний термін оформлення Зеленої картки – 15 днів, максимальний – 1 рік. Фактично держава також встановлює фіксовану ціну для Зеленої картки для кожного виду транспорту та за заданими параметрами. Тобто, для всіх легкових машин з однаковим об'ємом двигуна, які прямують до однієї країни на 15 днів, наприклад, передбачена однакова вартість Зеленої карти.

І залежно від курсу валют ціна може змінюватись. У середньому кожні 2-3 місяці ціна Зеленої карти змінюється. Інформацію про вартість Зеленої карти, як і загалом сферу обов'язкового автострахування, регулює МТСБУ.

Але страхові компанії можуть додавати до страховки додаткові опції, наприклад, у вигляді технічного асистансу, і це звичайно впливає на підсумкову ціну. А за продовження Зеленої карти ви заплатите більше, ніж якщо відразу оформлятимете страховку із запасом у часі, адже пересилання за кордон зазвичай дуже дороге. Тому краще відразу оформити Зелену карту на кілька днів більше, ніж запланований термін поїздки, ніж потім переплачувати за доставку поліса за кордон!

Підібрати Зелену Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати