Чи можна продовжити поліс ОСЦПВ онлайн в Україні

Зміст

  1. Як продовжити електронний поліс ОСЦПВ
  2. Як швидко оформити страховку ОСЦПВ онлайн?
  3. Як правильно розрахувати вартість автоцивілки
  4. Які потрібні документи для продовження поліса ОСЦПВ
  5. Як перевірити справжність онлайн поліса ОСЦПВ

Як продовжити електронний поліс ОСЦПВ

Кожен поліс ОСЦПВ час від часу потрібно переоформляти. Термін дії поліса ОСЦПВ триває максимум рік. Але бувають випадки, коли новий поліс ОСЦПВ може знадобитися раніше, ніж через рік. Якщо трапилася аварія і за страховим полісом ОСЦПВ були проведені виплати або вичерпався ліміт покриття, то потрібно оформити нову чинну страховку.

Їздити без страховки ОСЦПВ заборонено Законом України. Тому просто отримати страхові виплати та не оформляти новий поліс не можна. Власникам транспортних засобів забороняється їздити куди-небудь на не застрахованому транспорті. За відсутність страховки ОСЦПВ водія очікує штраф.

Тому ОСЦПВ потрібно завжди вчасно продовжувати. І пам'ятати про те, що страховка починає діяти наступного дня після покупки. Адже за законом підлості неприємності можуть трапитися саме в той день, коли ви будете без страховки. І такого допускати не можна.

Як не забути про те, що пора оформити страховку? Щоб не залишитися без страховки в найпотрібніший момент, ви можете залишити заявку на нашому сайті, і тоді за кілька днів до дати оформлення нового поліса наші менеджери нагадають вам про покупку страховки та зможуть підібрати найвигідніший варіант ОСЦПВ.

Як швидко оформити страховку ОСЦПВ онлайн?

Як оформити страховку ОСЦПВ онлайн? Оформлення страховки в інтернеті відбувається набагато швидше, ніж покупка поліса у відділенні страхової компанії. У будь-який зручний для вас час ви можете зайти на наш сайт і вибрати поліс ОСЦПВ. На сайті Ukasko.ua ви знайдете пропозиції ОСЦПВ від різних страхових компаній за самою вигідною ціною та зможете порівняти їх між собою. Використання нашого сайту абсолютно безкоштовне і ми не робимо націнку на страховку. А навіть навпаки! Регулярно проводимо розпродажі та акції на ОСЦПВ. Тому оформляти автоцивілку на Ukasko.ua вигідніше, ніж на інших сайтах!

Також у нас є покупка ОСЦПВ в 1 клік. Ця можливість максимально спрощує оформлення ОСЦПВ для наших клієнтів. Все, що вам потрібно - це вибрати покупку в 1 клік і залишити свої дані. Після цього з вами зв'яжеться наш менеджер, запропонує найбільш оптимальні варіанти ОСЦПВ і заповнить за вас всі дані поліса. Це суттєво заощадить ваш час і виключить можливість помилки.

Як правильно розрахувати вартість автоцивілки

Вартість ОСЦПВ завжди розраховується виходячи з даних водіїв. На ціну впливає інформація про транспортний засіб, а саме марка, модель і об'єм двигуна автомобіля, і місто прописки власника. Для кожного із зазначених факторів передбачений свій коригувальний коефіцієнт. І попередньо розрахувати ціну автоцивілки ви можете і самостійно.

Але шукати відповідні значення коефіцієнтів досить довго. Тому набагато простіше і швидше скористатися калькулятором ОСЦПВ онлайн. На нашому сайті також є необхідний функціонал для розрахунку ОСЦПВ. Після того, як ви введете свої дані в форму, ви отримаєте результати від різних страхових компаній України та зможете порівняти їх пропозиції.

Це швидко і просто, та дозволяє заощадити додатково час на підбір страховок. Вам не потрібно буде вводити кожного разу свої дані на сайтах різних страхових компаній і запам'ятовувати їх ціни. Всі варіанти страховок будуть відразу на одній сторінці.

Які потрібні документи для продовження поліса ОСЦПВ

Є два способи продовжити поліс ОСЦПВ:

  1. Ви самостійно вибираєте та оформляєте поліс ОСЦПВ серед запропонованих на ринку варіантів. Це може бути поліс, який відрізняється від вашого попереднього поліса автоцивілки.
  2. Ви можете пролонгувати наявний поліс ОСЦПВ. Якщо по закінченню терміну дії ОСЦПВ не було страхових випадків, то поліс можна просто продовжити. В результаті нова страховка у вас не буде відрізнятися від попередньої за вибраними параметрами.

Як продовжити поліс ОСЦПВ? Якщо ви не хочете вибирати та оформляти новий поліс ОСЦПВ, просто зверніться в нашу технічну підтримку за телефонами або напишіть в онлайн-чат. І тоді наші менеджери допоможуть вирішити питання пролонгації поліса ОСЦПВ.

Як перевірити справжність онлайн поліса ОСЦПВ

Після покупки поліс ОСЦПВ можна перевірити на справжність. Зробити це дуже просто. Для цього треба зайти на сайт МТСБУ та введіть номер поліса або транспортного засобу. Якщо поліс оригінальний, то інформація про нього буде в базі МТСБУ. Однак пам'ятайте, що на те, щоб інформація про поліс підтягнулася у внутрішній реєстр, потрібен якийсь час.

Для того, щоб не переживати щодо справжності ОСЦПВ, рекомендуємо вам оформляти електронний поліс ОСЦПВ. Його номер формується і зберігається в базі МТСБУ, тому підробити його неможливо.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати