Нові Можливості Для Оформлення ОСЦПВ

Друзі, у нас є кілька приємних новин! Ми старанно працювали та поліпшили функціонал нашого сайту Ukasko.ua для того, щоб ви могли оформляти страхування з ще більшою вигодою на будь-який вид транспорту. Отже, що ж змінилося?

Оформлення ОСЦПВ з пільгами

Якщо у вас є право на оформлення страхування з пільговою знижкою, то для того, щоб ним скористатися, вам досить поставити галочку у відповідному вікні калькулятора ОСЦПВ та вибрати тип пільг. Виглядає це наступним чином:

Нагадуємо, що право на оформлення ОСЦПВ зі знижкою до 50% мають пенсіонери, учасники війни, особи з інвалідністю та чорнобильським посвідченням відповідних категорій.

Можливість оформити страхування ОСЦПВ на таксі

Людям, які проводять багато часу за кермом, або заробляють цим на життя, дуже важливо мати надійне страхування. Оформляючи поліс ОСЦПВ для машини, яка використовується в таксі, обов'язково слід вказати цей пункт. В іншому випадку можуть виникнути проблеми зі страховими виплатами та врегулюванням фінансових питань, пов'язаних з ДТП.

Тепер на Ukasko.ua з'явилася можливість купити поліс ОСЦПВ легко і швидко для таксистів. Для цього потрібно розрахувати вартість страхування, зазначивши відповідний пункт в калькуляторі ОСЦПВ.

Картка замовлення при оформленні ОСЦПВ

Вибравши пропозицію від страхової компанії, що вас зацікавила, та перейшовши до оформлення, праворуч буде доступна картка товару. Тепер ви можете ще раз порівняти, чи вибрали ви необхідний поліс, і упевнитися в правильності даних.

Ми не припиняємо роботу над нашим сайтом, прагнучи зробити його максимально зручним для наших клієнтів! Ми готові проконсультувати і відповісти на всі виниклі питання. Для того, щоб зв'язатися з нами, зверніться в нашу технічну підтримку, написавши в онлайн-чат на сайті або за телефоном +38 (050) 30 55 507.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати