ТОП-5 Автомобілів в Україні

Зміст

  1. Найбільш Популярні Автомобілі в Україні
  2. Застрахуйте Свій Автомобіль за Допомогою Автоцивілки

Найбільш Популярні Автомобілі в Україні

Попри карантин і пандемію, ринок автомобілів практично не втратив своїх позицій. Протягом 6 місяців 2020 року всього було продано і зареєстровано понад 37 000 автомобілів. Цей показник всього на 4% нижче, ніж у 2019 році.

Цікаво, що перше півріччя 2020 не відрізняється від статистики 2019 року по найпопулярнішим автомобілям. Тому ми вирішили привести нижче п'ятірку найпопулярніших автомобілів серед українських користувачів.

Kia Sportage

Стильний і практичний кросовер не просто так займає особливе місце в серцях українців. Ця машина забезпечує хорошу їзду незалежно від того, яка дорога під колесами. А ця характеристика як ніколи потрібна в нашій країні. Відрізняється плавним і простим управлінням. І тільки за 2019 рік понад 6 000 українців вибрали цей автомобіль серед інших моделей.

Renault Duster

Рено Дастер вибрали 5202 людини протягом 2019 року. Головними критеріями вибору автомобіля стала компактність даного кросовера і здатність легко рухатися навіть в складних умовах. За перше півріччя кросовер вже купило 2604 українця.

Renault Logan

Бюджетний компактний кросовер вибрало 4489 українців. На користь вибору Рено Логан зіграли такі функції, як економічний двигун, режим Eco для економії витрати пального та об'ємний багажник в поєднанні з невеликими габаритами автомобіля.

Toyota RAV-4

Повнопривідний стильний 5-місний кросовер, який відрізняється прекрасною їздою на будь-якій дорозі. Надійність Тойоти Рав-4 з передовою системою захисту у 2019 році оцінило понад 4200 українців, а за перше півріччя 2020 року його купили вже 2471 рази.

Renault Sandero

І останнє місце в п'ятірці найпопулярніших автомобілів у українських водіїв займає надійний компактний хетчбек Рено Сандеро. Легкий в управлінні, оснащений системами допомоги водієві та той, що має економічний двигун автомобіль оцінили 3246 українців.

Застрахуйте Свій Автомобіль за Допомогою Автоцивілки

Незалежно від того, який автомобіль ви вибрали для себе або для своїх близьких, потрібно не забувати про те, що для законного користування ним необхідний поліс ОСЦПВ. Без цієї страховки ви не маєте права їздити куди-небудь на своєму транспорті та порушуєте закон, за що передбачається штраф. Та й кількість аварій на наших дорогах залишає бажати кращого. А тому краще захистити себе від непередбачених витрат разом з надійним полісом ОСЦПВ, оформленим на сайті UKASKO.UA!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати