Гайд по Києву: Що Подивитися, Де Гуляти та Жити в Києві

Зміст

  1. Де зупинитися в столиці: незвичайні готелі Києва
  2. Цікаві заклади в Києві
  3. Куди можна піти в Києві
  4. Авіарейси з Києва

Де зупинитися в столиці: незвичайні готелі Києва

Подорож по Києву може бути не менш захопливою та колоритною, ніж прогулянка по Відню, Будапешту чи Риму. Особливо, якщо знати секрети цього міста та місця, обов'язкові до відвідування. І звичайно, подорожі по Україні обійдуться вам дешевше, ніж закордонна поїздка. Але якщо серце все ж рветься за кордон, то спробуйте створити собі ще більш цікавий маршрут, відвідавши Київ, і вже звідти вирушити подорожувати далі. Ну а ми підготували для вас корисний гайд, який зібрав в собі рекомендації по цікавих місцям і готелям Києва.

Почнемо з готелів і хостелів, адже плануючи поїздку в інше місто, насамперед вибирається житло для оренди. Орендувати житло в Києві не проблема, і навіть легко знайти досить доступні варіанти. Дорогі апартаменти та готелі залишилися у минулому, і зараз дуже великий вибір житла на будь-який смак і гаманець.

Але щоб додати атмосферности поїздці та зробити її ще більш незабутньою пропонуємо вам підбірку незвичайних готелів, в яких можна зупинитися.

Готель Bakkara в Києві

Оригінальний елегантний готель, який розташований прямо на Дніпрі. Готель являє собою унікальний корабель, який вміщує в собі номери і ресторан. З його вікон відкривається унікальний вид не тільки на Дніпро, а й на весь Київ. Це дуже відокремлене та романтичне місце, попри те, що готель знаходиться в самому центрі міста і до нього легко дістатися.

Готель Фортеця Гетьмана

Стильний і незвичайний готель оформлений в історичному стилі, а люксові номери присвячені окремим культовим особистостям. Тут вас зустріне розкіш княжих покоїв, інтер'єр епохи козацтва та спокійна атмосфера, яка дозволить забути про суєту великого міста.

Готель 11 Mirrors

Цей готель відрізняється не стільки незвичайним антуражем, скільки вивіреним стилем. Він оформлений в кращих традиціях дорогих європейських котеджів, поєднуючи ідеальний баланс між стилем і красою. Витриманий в нейтральних тонах і в сучасному стилі, готель відмінно підійде для розслаблення та робочої атмосфери. До того ж він розташовується в самому центрі Києва, поруч з Національною оперою.

Готель IQ на Шулявці

Сучасний готель, оснащений останніми технологіями. Впроваджена система "розумний будинок", електронні замки, система вікон "blackout" та інші нововведення створять настільки зручну атмосферу, що вам не захочеться повертатися додому.

Цікаві заклади в Києві

Київ - це сучасне молодіжне місто, і саме молодь диктує вектор розвитку його культури. Тут дуже багато незвичайних музеїв, виставок і заходів.

Музей сну

Цікавий музей, в якому можна не тільки подивитися експозицію, а й потрапити на актуальні лекції та семінари, поспілкуватися з психоаналітиком і скористатися скринею снів. У ній можна побачити сни інших людей і залишити свої.

PinchukArtCentre

ПінчукАртЦентр - це музей сучасного мистецтва. Він вражає не тільки своїми експозиціями, але і комплексом будівель. Виставки безкоштовні та їх може відвідати будь-яка людина. До того ж на верхньому поверсі знаходиться заклад One Love Coffee, з вікон якого відкривається неймовірної краси вид на Київ.

Національний музей літератури

Національний музей літератури знаходиться в красивому старовинному будинку, інтер'єр якого нагадує чарівні замки. Тут проводять різні творчі вечори, семінари, виставки, лекції, покази мод тощо. Національний музей літератури займає два поверхи, а його експозиції включають все, що присвячено розвитку української літератури: від рукописів до особистих речей письменників.

Музей Експериментаніум

Це не звичайний музей, в якому вас чекає самостійне ознайомлення з експозицією або лекції гіда. Тут ви можете проводити досліди і дослідження, на практиці перевірити дію законів фізики, спостерігати за хімічними реакціями та навіть організувати тут свято для дітей.

Шоколадний будинок

Ця красива будівля приваблює туристів і місцевих жителів Києва не тільки своїм цікавим зовнішнім виглядом, але і виставками всередині. Це філія Національного музею російського мистецтва, в ньому відкриті кілька залів. Крім постійної експозиції тут проводяться різні виставки та майстер-класи. Раніше будівля була приватним особняком Могильовцева, а після в ньому жили та творили митці.

Галерея Д12

Велика галерея з сімома поверхами відрізняється незвичайним інтер'єром і великим вибором виставок і заходів. Д12 часто використовують для проведення аукціонів і закритих показів.

Куди можна піти в Києві

Між відвідуванням виставок і музеїв насолодіться прогулянкою по красивому місту. Обов'язково відвідайте основні вулиці та пам'ятки, які є обов'язковими для відвідування усіма туристами.

  • Поділ

Саме з Подолу починається багато екскурсій та маршрутів. В цьому історичному районі, де раніше розташовувалися квартали ремісників і купців, знаходиться багато визначних пам'яток: Контрактовий будинок, фонтан Самсон, Дитячий музичний театр, Музей Булгакова, Замок Річарда-Левове серце, Андріївський узвіз тощо.

  • Києво-Печерська Лавра

Унікальна пам'ятка історії та архітектури є комплексом незвичайних церков. Поїздки в Києво-Печерську Лавру цікавлять не тільки туристів, але і тисячі віруючих людей.

  • Миколаївський костьол

Велична будівля Миколаївського костьолу виконана в стилі середньовічної готики і є однією з головних визначних пам'яток Києва. Всередині костьолу розташовується Будинок органної та камерної музики.

  • Будинок з химерами

Будинок з химерами є також урядовою будівлею, а тому екскурсії всередині проводяться тільки в певний час. Але зовні будівля також заслуговує пильної уваги. Будинок з химерами прикрашений безліччю скульптур чарівних створінь, звірів і мешканців підводного світу.

Авіарейси з Києва

До того ж не варто забувати про те, що Київ - це найбільш зручний спосіб для закордонних подорожей. Саме з київських аеропортів відправляється найбільша кількість рейсів в усі куточки світу. Також з Києва літають багато лоукостерів, тому це самий слушний варіант для бюджетних подорожей.

Головне - подбати про свою безпеку і не забувати про оформлення туристичної страховки з покриттям усіх необхідних ризиків і коронавируса. У цьому вам допоможе наш сайт - агрегатор страхових пропозицій Ukasko.ua, де ви зможете знайти найкращі страховки за найвигіднішою ціною!

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати