ТОП-5 МФО, Які Видають Кредит Без Проблем

Зміст

  1. Рейтинг мікрофінансових організацій в Україні
  2. Де краще оформити мікропозику без дзвінків і поручителів
  3. MyCredit
  4. Miloan
  5. Moneyveo
  6. Cashinsky
  7. Credit Kasa
  8. Де краще порівняти пропозиції різних МФО?

Рейтинг мікрофінансових організацій в Україні

На українському ринку мікрофінансові організації не просто набирають популярність, а вже навіть стають популярнішими від банків. Особливо у сфері кредитування. Кількість МФО та їх відділень зростає в кожному населеному пункті та щорічно кількість їх клієнтів також збільшується. Але не у всіх позичальників МФО залишилися приємні враження про співпрацю з цими організаціями.

Чому так відбувається? Річ в тому, що у всіх МФО відрізняються принципи роботи, є нюанси та особливості кредитування своїх клієнтів. І щоб знайти максимально вигідний кредит серед усіх пропозицій ви можете скористатися нашим сайтом Ukasko. І для того, щоб знайти надійну компанію для оформлення мікрокредиту, ми підготували для вас рейтинг мікрофінансових організацій, які не тільки мають хороші показники на ринку, але і відрізняються лояльністю до клієнтів.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Як складався цей рейтинг? При складанні списку надійних мікрофінансових організацій враховувалося їхнє ставлення до клієнтів, рівень доступної інформації на сайті МФО, підтримка і консультація позичальників, можливість погасити кредит різними зручними для користувачів способами і то, чи кредитують вони людей з поганою кредитною історією.

Де краще оформити мікропозику без дзвінків і поручителів

Також при складанні ТОП мікрофінансових організацій для цієї статті була врахована простота оформлення кредиту, а саме чи здійснюються дзвінки поручителям або чи потрібне надання додаткової інформації.

Окремий пункт нашого рейтингу було відведено для тих мікрофінансових організацій, які лояльно ставляться до кредитної історії своїх клієнтів і кредитують незалежно від неї. І ось які МФО видають позики навіть тим, хто не може похвалитися гарною кредитною історією або привести поручителів.

MyCredit

Організація MyCredit має програми лояльності та достатню кількість інформації на сайті, здійснює якісну підтримку клієнтів. В Май Кредит можна оформити кредит без поручителів навіть тим, хто має погану кредитну історію.

Miloan

Перший кредит у МФО Miloan можна отримати сумою до 12 000 грн. Це дуже хороша пропозиція. До того ж організація кредитує клієнтів з поганою кредитною історією, проте, трохи поступається іншим МФО з рейтингу в питаннях доступної інформації на сайті та відсутня цілодобова підтримка користувачів.

Moneyveo

Moneyveo - одна з лідерів ринку мікрокредитування в Україні. І не дарма. Цей сайт відрізняється не тільки лояльністю до позичальників з поганою кредитною історією, а й має дуже хороші умови кредитування. Сайт зрозумілий і зручний, з великою кількістю доступної інформації, а також різними способами погашення заборгованості.

Cashinsky

МФО Cashinsky кредитує клієнтів від 18 років. Кредитна ставка в день починається від 0,01% від суми позики. Це дуже вигідна пропозиція, особливо з урахуванням того, що Кешинській кредитує навіть клієнтів з поганою кредитною історією. Тобто, якщо вам потрібно поліпшити стан кредитної історії або отримати невелику позику, то можна скористатися послугами даної МФО.

Credit Kasa

Credit Kasa відрізняється низькою відсотковою ставкою в день як для нових клієнтів, так і для постійних позичальників. Оформити тут кредит для тих, хто не впевнений у стані своєї кредитної історії не складе труднощів. До того ж на сайті регулярно проводяться акції та розіграші.

Де краще порівняти пропозиції різних МФО?

Наш сайт дає прекрасну можливість не просто вибрати відповідну МФО, але і знайти найвигідніший кредит. Звичайно, ви можете зробити це і самостійно, знайшовши сайти всіх мікрофінансових організацій, що вас цікавлять, чи обійшовши всі відділення, але це довго і не точно, адже якісь з них можна пропустити. А на Ukasko ви можете знайти всю необхідну інформацію буквально за хвилину.

Все що вам потрібно - це один раз вказати потрібну суму і період кредитування, і після цього ви побачите доступні пропозиції від мікрофінансових організацій. Це зручно, адже ви можете не просто порівняти відсоткові ставки, а й відфільтрувати організації за потрібними критеріям. Наприклад, вибрати оформлення кредиту без уточнювальних дзвінків і поручителів. Якщо вас зацікавить якийсь варіант кредитування від МФО, то ви можете перейти на сайт організації та оформити позику. Це дуже просто і легко, і не вимагає додаткових вкладень.