Акція від Кредит 7 “Чарівний час”

Акція від Кредит 7 “Чарівний час”

Наближаються новорічні свята! І мікрофінансова організація Кредит7 не забуває про подарунки для своїх клієнтів!

У повітрі відчувається чарівна атмосфера, починається низка свят. День Святого Миколая, Новий рік, Різдво… А Кредит7 проводить нову акцію, щоб втілити ваші мрії! Та вибравши вигідний кредит онлайн за допомогою нашого безкоштовного агрегатора Ukasko, ви можете взяти в ній участь!

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

“Чарівний час”: Правила акції від Кредит7

Мікрофінансова організація Credit7 розігрує грошові сертифікати! Для того, щоб стати учасником акції, всього й потрібно, що оформити або продовжити кредит на суму від 1 000 грн під час проведення акції.

Важливий момент! Учасники розіграшу не повинні прострочити зобов'язання щодо відкритого кредиту до кінця проведення акції.

Період проведення акції:

З 9 по 19 грудня 2021 року включно.

Призовий фонд акції складає:

  • Сертифікат Onecard на 5000 грн – 7 од;
  • Сертифікат Onecard на 1000 грн – 15 од.

Що таке Onecard сертифікат?

Onecard - це універсальний подарунковий сертифікат, що діє у безлічі магазинів. Переможець сам зможе вибрати магазин із представлених у партнерській мережі Onecard, та купити собі потрібні речі або додати на покупку мрії. По-справжньому чарівний подарунок!

Як визначатимуться переможці?

Переможці акції "Чарівний час" від МФО Credit7 будуть визначені методом жеребкування за допомогою рандомайзера 20 грудня 2021 року. Переможці будуть повідомлені особисто співробітниками Кредит7 за допомогою телефонного дзвінка або повідомлення, а також відеозвіт розіграшу буде опубліковано в соціальних мережах МФО.

Подарунок буде доставлено за допомогою служби доставки.

Вибирайте кредит з вигідною відсотковою ставкою безкоштовно на Ukasko.ua та вигравайте сертифікат, який зможе здійснити вашу мрію!

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати