Автоцивілка від PZU + карта асистансу в подарунок

У нас є прекрасні новини! На Ukasko.ua з'явилася можливість оформляти ОСЦПВ від наших партнерів, страхової компанії PZU!

Це надійна страхова компанія з 200-річною історією, яка має понад 600 відділень і представництв у різних країнах Європи. За всіма показниками PZU кожного року має стабільні рейтинги та високий рівень довіри клієнтів.

PZU займає 4 місце в Україні за рівнем страхових виплат і 7 місце за рівнем страхових премій, а також лідирує за кількістю оформлених електронних полісів ОСЦПВ за останні роки. Рейтинг Світлофор МТСБУ визначає її показники, як:

  • Загальна оцінка діяльності - відмінно;

  • Якість врегулювання збитків - добре;

  • Кількість скарг від постраждалих і клієнтів - добре.

Тому ми рекомендуємо оформляти ОСЦПВ від PZU. Адже до нього в подарунок також йде карта технічного асистансу!

Асистанс від PZU містить:

  • Евакуація автомобіля в разі ДТП

Послуга надається необмежену кількість разів за умови ліміту на евакуатор до 1000 грн. Евакуація проводиться до найближчого місця зберігання або ремонту транспорту.

  • Заміна колеса на запасне

Проводиться одноразово в будь-якій ситуації, яка призвела до проколу або пошкодження колеса, крім протиправних дій третіх осіб. Заміна відбувається на запасне колесо водія.

  • Запуск двигуна при розрядженому акумуляторі

Одноразово, поки діє картка PZU Assistance, водій може звернутися за допомогою до служби підтримки, якщо не заводиться двигун і горить значок акумулятора на панелі управління.

  • Доставка пального

Якщо під час руху транспорту закінчилося пальне, за картою техдопомоги PZU може бути здійснена безкоштовна доставка до 20 л палива. Вибирає АЗС і оплачує пальне клієнт.

  • Консультація лікаря за телефоном

Консультація кваліфікованими лікарями надається цілодобово, 7 днів на тиждень. У разі погіршення здоров'я водія чи пасажирів, а також при отриманні травм внаслідок ДТП, лікар по телефону проконсультує, як надати першу допомогу, надасть психологічну допомогу потерпілому, допоможе знайти відповідний медичний заклад або аптеку, підшукає необхідні ліки поблизу, а також допоможе викликати швидку допомогу.

Асистанс надається до полісів на легкові автомобілі, категорії В1, В2, В3, В4, В5, терміном дії 1 рік.

Так, оформляючи ОСЦПВ від PZU на Ukasko.ua, ви отримаєте в подарунок зручну та вигідну карту технічної допомоги водієві в різних ситуаціях на дорозі!

Оформляйте ОСЦПВ вигідно на Ukasko.ua!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати