Гроші в подарунок від ССлоун

Мікрофінансова організація CCloan підготувала нову акцію з дуже привабливими умовами! МФО дає кожному новому клієнту гроші! І це при тому, що на перший кредит і так діє пропозиція під 0%. Це ж просто неймовірно!

Умови акції від CCloan

Як взяти участь в розіграші?

  • Оформити перший кредит у CCloan;
  • Користуватися позикою протягом обраного терміну кредитування;
  • Після погашення кредиту ви отримуєте 5% від суми позики на свою банківську карту. Гроші будуть перераховані не пізніше 4 робочих днів;
  • Якщо хочете отримати додаткові 100 гривень, то скористайтеся послугою продовження (пролонгації). Для цього треба продовжити термін позики мінімум на 5 днів і користуватися кредитом не менше цього терміну;
  • Бонус 100 гривень будуть перерахований не пізніше 4 робочих днів з п'ятого дня продовження.

Акція діє з 15.06.2021 до 31.12.2021. МФО зберігає за собою право змінювати терміни проведення акції. Тому не втрачайте часу, оформляйте кредит в ССлоун!

Виберіть Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Приклад акції: Ви берете кредит на 8000 грн, сплачуєте його у вказаний термін і отримуєте на карту 400 грн, тобто 5% від суми позики. Також ви можете продовжити кредит і отримати додаткові 100 грн.

Важливо: Виплата не нараховується в разі вступу в силу угоди про автопролонгацію. Учасник акції повинен бути клієнтом CCloan, який отримує кредит вперше і користується грошима протягом всього терміну, передбаченого договором. Акція поширюється тільки на перший кредит. Учасник акції може скористатися обраної акцією тільки один раз під час її дії.

Виберіть Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати