Як зміниться ціна Зеленої карти

Зміст

  1. Чому зміниться ціна Зеленої карти

  2. Скільки тепер коштуватиме Зелена карта

  3. Як оформити Зелену карту онлайн зі знижкою

Чому зміниться ціна Зеленої карти

Зовсім недавно ми анонсували зміни у вартості ОСЦПВ у нашому блозі, та розповідали, як подорожчає автоцивілка, як зміняться виплати та з чим це пов'язано. І ось тепер на водіїв чекають нові зміни у страхуванні. Але цього разу вже пов'язані із полісом Зеленої карти.

Нагадаємо, що Зелена карта – це міжнародне страхування відповідальності водіїв наземного транспорту. Грубо кажучи, це міжнародна версія ОСЦПВ. Діє Зелена карта за межами України. А виплати здійснюються в іноземній валюті.

Ціна Зеленої карти регулюється урядом. Але залежить від курсу валют. І сильні стрибки валютного ринку можуть спровокувати зміни ще й у вартості страхування. Тому, враховуючи те, що курс валют зараз різко змінився, зростає і ціна Зеленої картки. І, на жаль, це було очікувано.

Скільки тепер коштуватиме Зелена карта

Регулятор автомобільного страхування МТСБУ заявив, що ціна Зеленої карти зросте приблизно на 25%. Але не забувайте, що основну роль у ціноутворенні Зеленої карти відіграє тривалість страхування. Оформити Зелену карту можна щонайменше на 15 днів, а максимум на 1 рік. Поліс має діяти весь час, який водій перебуватиме за кордоном.

І у перерахунку на дні, якщо оформити Зелену карту на тривалий час, буде набагато вигідніше, ніж на короткий.

Як оформити Зелену карту онлайн зі знижкою

Але на сайті Ukasko ви можете купити Зелену карту за найвигіднішою ціною та суттєво заощадити. Як це працює?

  1. По-перше, завдяки відсутності комісії посередникам та агентам.

  2. А по-друге, ви можете оформити поліс із відкладеною датою початку дії, і коли Зелена карта подорожчає, у вас вже буде страховка на руках, і подорожчання вас не торкнеться. На нашому сайті ви можете купити Зелену картку на 90 днів наперед.

  3. Ну і по-третє, ви можете оформити Зелену картку на рік та отримати знижку у розмірі 10%.

Сайт Ukasko.ua - це найвигідніший і надійний спосіб оформити страховку онлайн! Не упускайте можливість купити страховку за найнижчою ціною!