Яке місце в Україні займає Одеса за ДТП у 2020 році

Зміст

  1. Статистика ДТП по Одесі за 2020 рік
  2. Навіщо потрібна страховка ОСЦПВ у м.Одеса
  3. Топ страхових компаній в Одесі
  4. Ukasko - сервіс автострахування ОСЦПВ
  5. Як підібрати оптимальну страхову компанію

Статистика ДТП по Одесі за 2020 рік

На жаль, практично кожен день на дорогах України відбуваються страшні аварії. І перші місця в списку областей з найвищими показниками займають великі міста-мільйонники, а лідирує Київ. Одеса також входить в число населених пунктів з високим ризиком ДТП.

У порівнянні з 2019 роком кількість аварій в Одесі знизилась. Однак все одно в статистиці ДТП України по областях Одеса посідає друге місце. На цей час доступна порівняльна статистика за перше півріччя, і можна відзначити, що рівень аварійних ситуацій на одеських дорогах знизився більш ніж на 5%. Але багато в чому такі показники зобов'язані карантину і тому, що кілька місяців українці сиділи на самоізоляції, залишаючи домівки лише для важливих і термінових справ.

Навіщо потрібна страховка ОСЦПВ у м.Одеса

Насправді, статистика аварій і смертності від ДТП в Україні лякає своїми цифрами. Адже кількість постраждалих обчислюється не одиницями, а десятками і сотнями осіб на тиждень. Та й в цілому світі Україна займає далеко не останнє місце за рівнем смертності від аварій. Вона знаходиться в першій половині всесвітнього рейтингу країн за рівнем смертності від ДТП за версією Всесвітньої організації охорони здоров'я.

Які основні причини такої великої кількості аварій? Справа не тільки у поганих дорогах та несправній техніці. Багатьом водіям притаманні надмірна імпульсивність, неуважність і споконвічне слов'янське "ану ж пощастить". Вони сподіваються проскочити на червоне світло, встигнути повернути або обігнати сусідні машини. І, на жаль, така самовпевненість часто закінчується дуже прикро.

Добре, якщо аварійна ситуація обходиться без жертв і все можна вирішити за допомогою страховки. Але бувають і більш серйозні випадки. Тому щоб убезпечити себе на дорогах потрібно дотримуватися не тільки вимог законодавства і вчасно оформляти ОСЦПВ, але і дотримуватися правил дорожнього руху.

Топ страхових компаній в Одесі

Як і в будь-якому великому і розвиненому місті, в Одесі є відділення різних страхових компаній. Але щоб оформити ОСЦПВ у Одесі зовсім не обов'язково знаходити найближчий страховий офіс. Страховку можна оформити онлайн, не витрачаючи свій час і навіть від тієї страхової компанії, представництво якої відсутнє у вашому місті.

І зручність - це не всі переваги оформлення страхового поліса онлайн. Оформляючи страховку таким способом можна заощадити гроші. Як це зробити?

Ukasko - сервіс автострахування ОСЦПВ

Кожна страховка коштує по-різному. На ціну впливає багато факторів, серед яких тип транспортного засобу, на який оформляється страховка, його марка і модель, місто прописки власника тощо. І звичайно ж на підсумкову вартість впливає страхова компанія. Тому, щоб порівняти різні варіанти страховок ОСЦПВ від різних страхових компаній, є максимально вигідний і зручний сайт-агрегатор цін. І це Ukasko.ua.

Є ще один бонус для оформлення ОСЦПВ онлайн як в Одесі, так і в іншому місті. Це знижка на оформлення електронного поліса. Електронний поліс ОСЦПВ у Одесі коштує на 10% дешевше паперового поліса. До того ж паперові бланки ОСЦПВ вже перестали випускати. І зараз страхові компанії виписують поліси на тих бланках, які ще залишилися у вживанні. Але рано чи пізно вони закінчаться і в ходу будуть тільки електронні поліси ОСЦПВ.

Як підібрати оптимальну страхову компанію

Крім того, що оформляючи ОСЦПВ онлайн на нашому сайті, ви купуєте страховку дешевше і зручніше, є ще одна очевидна вигода. Ви істотно економите свій час. І можете бути впевненими в тому, що купуєте оригінальний страховий поліс, адже електронний ОСЦПВ підробити неможливо.

Ввівши один раз дані автомобіля і вказавши Одесу як місто прописки, ви побачите пропозиції від страхових компаній із зазначенням ціни, доданих опцій і розміру франшизи. Ви можете їх фільтрувати, сортувати та порівнювати, щоб вибрати найбільш вигідну і надійну пропозицію.Також видно актуальний рейтинг та відгуки кожної окремої страхової компанії, з якими можна легко ознайомитися.

Таким чином, ви відразу отримуєте всю необхідну інформацію для того, щоб скласти враження про страхову компанію і вибрати відповідний страховий поліс, оперуючи фактами, а не нав'язаною думкою страхового агента. І зможете оформити вподобану вам страховку навіть в тому випадку, якщо в Одесі немає відділення потрібної компанії.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати