Новий партнер на UKASKO: страхові поліси від One Click

Дорогі клієнти, раді повідомити вас, що тепер ви можете оформляти страхування ще дешевше! Тепер на сайті UKASKO доступні пропозиції від нашого нового партнера, страхової компанії One Click.

Місія страхової компанії One Click - зробити страхування справедливим і простим, а виплати - простими та зручними. Наші цілі з One Click збігаються, і відтепер ми будемо разом працювати над тим, щоб спростити доступ до фінансових процедур для українців.

Придбати ОСЦПВ за низькою ціною One Click на UKASKO

Одна з головних переваг One Click - це низька ціна на страхування. Страхова One Click працює без офісів і автоматизує всі робочі процеси. Це дозволяє істотно знизити ціни на ОСЦПВ і страхові поліси, чим приваблює велику кількість клієнтів. А з сервісом UKASKO ви можете заощадити до 25% від ціни ОСЦПВ.

Чому варто обрати страхування від One Click

Страхова компанія One Click займає одне з провідних місць на українському ринку. One Click відрізняється високим рівнем комунікації з клієнтом, що також імпонує нашій компанії. One Click орієнтовані на встановлення й продовження дружніх та чемних взаємин з клієнтами. Тому вони весь час працюють над тим, щоб прискорити збір й оформлення необхідних документів, страхові виплати та спростити отримання страхування.

One Click - це єдина українська страхова компанія, яка встановила терміни виплати з дати настання страхового випадку, а не з моменту збору необхідних документів. Це дозволяє значно прискорити терміни отримання страхового відшкодування, а тому цей пункт особливо цінують страхувальники One Click.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

У One Click немає заборгованостей перед клієнтами, а рівень активів не знижується. Компанія входить до складу Фінансової Групи Саламандра, проте в 2019 році організація провела ребрендинг і змінила назву на "One Click".

One Click - сучасна страхова компанія. Вона надає страхові послуги онлайн і реалізує продаж всіх страхових продуктів через інтернет. Купити або продовжити страховий поліс One Click можна з будь-якої точки України та світу.

Вибирайте якісні та дешеві страхові продукти від One Click на сайті UKASKO, щоб забезпечити собі краще обслуговування за найнижчою ціною!