Чи Потрібен Поліс ОСЦПВ на Вантажівку

Зміст

  1. Чи потрібно оформлювати поліс автоцивілки на вантажівку
  2. Де оформити ОСЦПВ на вантажівку
  3. Скільки коштує страхування ОСЦПВ на вантажівку
  4. Як оформити ОСЦПВ на UKASKO

Чи потрібно оформлювати поліс автоцивілки на вантажівку

Часто водіїв вантажівок і габаритних автомобілів цікавить питання, чи потрібен їм бланк ОСЦПВ. Відповідь: так, не тільки водіям легкових автомобілів потрібно оформляти ОСЦПВ. Це правило стосується і тих, хто сидить за кермом вантажних машин, і мотоциклістів, і власників скутерів та мопедів. В Україні тільки велосипедистам не потрібно оформляти страхування ОСЦПВ.

Поліс ОСЦПВ страхує відповідальність водія під час дорожнього руху. Якщо з його вини станеться аварія, то він зобов'язаний відшкодувати збитки тим, хто постраждав в ДТП. При наявності у винної сторони чинного поліса ОСЦПВ, відшкодуванням витрат постраждалих буде займатися його страхова компанія.

Вантажівки теж потрапляють в аварійні ситуації, тому логічно що і на цей вид транспорту потрібно оформляти поліс ОСЦПВ.

Де оформити ОСЦПВ на вантажівку

В Україні багато страхових компаній, що пропонують оформлення страхування ОСЦПВ для вантажівок. Вибираючи компанію, варто враховувати, що ціни на поліси у них будуть відрізнятися. Тому, якщо ви бажаєте оформити ОСЦПВ якомога дешевше або вибрати найнадійнішу компанію, то рекомендуємо вам скористатися платформою онлайн-страхування UKASKO.UA.

Оформити ОСЦПВ можна онлайн, або у відділенні страхової компанії. Але оформляти онлайн вигідніше. Електронний поліс ОСЦПВ коштує дешевше на 10%. Плюс, на нашому сайті ви можете оформити страхування зі знижкою або кешбеком (поверненням частини коштів на карту). Тому підсумкова вигода складе до 25% від ціни страхування ОСЦПВ.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Самостійно порівнювати ціни ОСЦПВ для вантажівки складно. Потрібно знайти сайти страхових компаній, на кожному з них ввести свої дані та чекати розрахунку калькулятора ОСЦПВ. Але можна зробити це простіше.

Скориставшись агрегатором цін страховок, ви всього один раз вводите дані автомобіля й місто прописки, після чого моментально побачите всі доступні пропозиції від страхових компаній з цінами. Ціни актуальні та будуть розраховані саме під вас. Це суттєво економить час на пошуку та оформленні страхування.

Але поліси ОСЦПВ можна порівняти не тільки за ціною. На сайті відразу можна побачити рейтинг компанії та прочитати про неї інформацію. Також можна порівняти поліси по опціях, які пропонує конкретна компанія.

Скільки коштує страхування ОСЦПВ на вантажівку

Вартість ОСЦПВ як для легкових авто, так і для вантажівок, формується відповідно до державної формули. В межах базового тарифу, на який впливають коригувальні коефіцієнти, розраховується ціна поліса ОСЦПВ для кожного водія індивідуально.

Якщо на вартість страхування для легкового автомобіля впливають місто прописки власника, марка та модель автомобіля, об'єм його двигуна, то ціна ОСЦПВ для вантажівки розраховується за іншими критеріями. Для оформлення страхування на вантажівку необхідно вказати:

  • Дату ВТК;
  • Вантажність транспорту;
  • Місто прописки власника.

Наприклад, на нашому сайті можна оформити ОСЦПВ з франшизою для Києва від 341 грн. Ми гарантуємо найнижчу ціну на ринку та забезпечуємо це не тільки ціною безпосередньо від страхових, без націнок і комісій, а й шляхом знижок і повернення коштів на карту у вигляді кешбеку.

Виплати за ОСЦПВ набагато перевищують вартість страхування. У 2020 році страхове відшкодування становить 130 і 260 тис грн за шкоду, заподіяну майну та здоров'ю відповідно. Тому оформляти страхування вигідно та має сенс.

Як оформити ОСЦПВ на UKASKO

На нашому сайті ви маєте можливість легко й швидко оформити страхування ОСЦПВ за привабливою ціною. Для цього вам потрібно на головній сторінці сайту вибрати розділ "Автоцивілка онлайн" або вибрати "Автоцивілка ОСЦПВ" з ​​меню вгорі сторінки.

Як оформити ОСЦПВ на UKASKO

Після цього введіть свої дані в поля на сайті. Необхідно вибрати тип транспорту, об'єм двигуна та вказати місто прописки власника транспортного засобу.

Після цього введіть свої дані в поля на сайті.

Або ви можете перемкнути на вкладку "За номером", і тоді для розрахунку та вибору пропозиції ОСЦПВ вам досить ввести свій номер і вказати місто прописки.

Або ви можете перемкнути на вкладку "За номером"

Після цього натискаєте на кнопку "Показати результати" й отримаєте доступ до пропозицій ОСЦПВ від всіх страхових компаній, представлених на сайті.

Після цього натискаєте на кнопку "Показати результати"

Вгорі сторінки ви можете вибрати необхідні опції страхування, відфільтрувати компанії та впорядкувати пропозиції, наприклад, за ціною або за компанію.

Вгорі сторінки ви можете вибрати необхідні опції страхування.

Пропозиції, що зацікавили вас, ви можете додати в список порівняння і вибрати найвигідніший поліс ОСЦПВ за допомогою платформи онлайн-страхування UKASKO.UA.