Популярність Кредитів і Мікропозик в Україні

Зміст

  1. Чому в Україні мікропозики та кредити популярні
  2. Середній заробіток українця
  3. Затримка зарплат і авансів
  4. Який вихід з положення?
  5. Де краще підібрати умови кредитування

Чому в Україні мікропозики та кредити популярні

Якщо вірити статистиці, то середній рівень зарплат українців повільно, але вірно падає. І, на жаль, ця тенденція торкнулася всіх областей України. До червня рівень зарплат поступово підвищувався, але тепер знову пішов на спад. І наскільки б не був невтішним такий стан справ, але потрібно розбиратися з фінансовими проблемами та жити на гідному рівні.

Середній заробіток українця

Згідно зі статистикою, в середньому найвищі зарплати у киян. У серпні 2020 середня зарплата по Києву склала трохи більше ніж 16790 грн, а по області 11800 грн. Але решта областей України не можуть похвалитися такими цифрами, вони коливаються в межах 9100 - 11400 грн. Середня зарплата по Україні становить 11446 грн.

В цілому, показники середньостатистичної української зарплати за серпень зросли у порівнянні з початком року. У січні середній рівень зарплат по Україні становив 10727 грн. Ви також можете порівняти інші показники рівня життя українців, наприклад, рівень інфляції або прожиткового мінімуму, щоб комплексно оцінити ситуацію.

Затримка зарплат і авансів

Як проявляється криза в країні? Якщо не брати до уваги зростання цін не тільки на предмети розкоші, а й на соціальні продукти та предмети першої необхідності, то явною ознакою несприятливої ​​економіки є затримка зарплат і скорочення робочих місць. Нерідкі випадки, коли під час кризи влітку, наприклад, співробітники отримують зарплату повністю або частково за січень. Особливо таке спостерігається в державних корпораціях.

Але особливість більшості людей в тому, що вони живуть від зарплати до зарплати. Лише у невеликого відсотка українців є відкладені про запас гроші. І що робити, якщо затримують зарплату?

Який вихід з положення?

В таких умовах має сенс позичити гроші у друзів, сім'ї або взяти кредит. Але не завжди близькі хочуть позичати гроші, або ж просто не можуть, тому що знаходяться в такому ж становищі. Тоді на допомогу приходять кредити і кредитні карти.

Якщо ви є клієнтом банку, то напевно ви можете оформити кредитну картку. При зверненні в банк із запитом на відкриття кредитного рахунку напевно буде перевірена ваша кредитна історія.

На основі даних про достаток і кредитну історію особі присвоюється кредитний ліміт. Це та сума, до якої банк або організації можуть вас кредитувати. Але також банк може з легкістю відмовити у кредитній карті або встановити великий відсоток. І тоді у важкому фінансовому положенні кредитна карта з невигідною процентною ставкою не врятує ситуацію, а навіть навпаки може погіршити її.

Тому ще один варіант швидкого виправлення фінансового становища - це мікропозика. Вона оформляється не у банку, а у мікрофінансової організації. Мікропозика відрізняється тим, що це невелика сума, яка видається на короткий термін. Зазвичай мікрокредит потрібно погасити протягом місяця. І якщо підійти до підбору мікропозики з розумом, то можна легко і без зайвих витрат виправити своє фінансове становище.

Де краще підібрати умови кредитування

Як вибрати вигідний кредит? В Україні досить багато мікрофінансових організацій, і кожна з них пропонує свої умови кредитування та різні акції. Тому якщо вам все ж потрібно оформити мікрокредит, то перед тим, як звернутися в будь-яку з мікроорганізацій, порівняйте доступні пропозиції.

Ми не кредитуємо людей. Але ми надаємо інформацію та можливість швидко і безкоштовно розрахувати кредит і порівняти пропозиції від різних мікрофінансових організацій. Як це?

У мікрофінансових організацій відрізняються не тільки процентні ставки, а й умови кредитування. Наприклад, якщо ви раніше не оформляли мікрокредит в даній організації, то багато МФО пропонують новим клієнтам кредит під 0% або процентну ставку, близьку до нуля. І знайти такі пропозиції ви можете на нашому сайті Ukasko.ua.

Насправді використання агрегатора Ukasko для підбору страхових пропозицій дозволяє значно заощадити на кредиті. У той час, як одні мікрофінансові організації пропонують оформити перший кредит під 0%, інші можуть вимагати доплатити 8% зверх суми мікрокредиту. Тому економія в такому випадку буде суттєвою.

Для того, щоб порівняти пропозиції від мікрофінансових організацій, вам потрібно ввести потрібну суму і термін кредиту, після чого ви побачите всі пропозиції та умови кредитування. Коли ви виберете мікрокредит, натисніть на нього. І ви перейдете на сайт мікрофінансової організації та зможете оформити мікропозику на вигідних для вас умовах.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати