ТОП-5 сервісів Для Автомобілістів в Україні

Зміст

  1. Корисні сервіси для водіїв в Україні
  2. Електронний кабінет водія
  3. Cars.ua - автобазар України
  4. Додаток автономери
  5. Ukasko.ua - сервіс автострахування
  6. Дія: Державні послуги онлайн

Корисні сервіси для водіїв в Україні

Яке щастя, що сьогодні бюрократизм і довга паперова тяганина йде в минуле, а на передній план виходять зручні онлайн-сервіси та мобільні додатки. І все більше випускається спеціалізованих вузько направлених сервісів, і для водіїв в тому числі. Вони здатні зробити поїздки та подорожі значно простіше і приємніше, а також істотно допомогти в оформленні всіх необхідних документів. Зберігайте статтю в закладки, адже ці ресурси вам точно знадобляться!

Електронний кабінет водія

Одним з таких сервісів є електронний кабінет водія. З його допомогою можна дізнатися історію свого автомобіля, кому належить право власника, перевірити, чи присутні оподаткування на транспортний засіб, чи є якісь порушення. Також можна перевірити інформацію про своє посвідчення водія, оплатить наявні штрафи або замовити новий номерний знак, права та інші документи. Електронний кабінет водія - це дуже зручний інструмент для кожного водія.

На сайті також є платні та безкоштовні функції. Вони дозволяють перевірити будь-який транспортний засіб по VIN-коду, дізнавшись про нього всю необхідну інформацію.

Cars.ua - автобазар України

Cars.ua - це найбільший сервіс з продажу та купівлі автомобілів. Його відмінність в тому, що всі ресурси й інструменти продажів не зібрані в одній локації. Рекламні оголошення, банери та пропозиції від користувачів Cars.ua світяться у всіх соціальних мережах і на популярних майданчиках. Cars.ua автоматично показує фото вашого товару на Facebook, а також на різних ресурсах з великим трафіком. Таким чином автобазар охоплює значно більшу кількість клієнтів і покупців, завдяки чому транспорт набагато швидше продається.

Додаток автономери

Цей мобільний додаток дозволяє дізнатися повну інформацію про автомобілі, що цікавлять вас. Тут здійснюється пошук по страховим аукціонам, за оголошеннями продажу, а також можна побачити справжні фото автомобіля та перевірити по базі викрадень та за державним номером на наявність арештів, ДТП, кредитів тощо.

Отриманий після перевірки звіт містить повну і детальну інформацію про транспортний засіб. Даний ресурс зручно використовувати перед придбанням авто, щоб уникнути неприємних сюрпризів.

Ukasko.ua - сервіс автострахування

Платформа онлайн-страхування Ukasko.ua допомагає знайти вигідну автоцивілку ОСЦВП у Харкові, Києві, Дніпрі та в будь-якому іншому місті України. Оформити страховку можна до 25% дешевше, ніж в офісі страхової компанії або на іншому сайті. Така економія досягається шляхом оформлення електронного поліса ОСЦВП і знижок та акцій, які надає сам ресурс. І вся процедура оформлення страховки проходить в зручних для вас умовах, не потрібно нікуди їхати та нічого забирати поштою. Електронний поліс ви отримуєте на свою електронну пошту, в мессенджер, а також страховка відображається у додатку Дія.

Але не тільки автомобілістам буде вигідно користуватися платформою автострахування Ukasko.ua. Крім автоцивілки на сайті можна також оформити ще й інші види страховок: туристичний поліс, поліс Зеленої карти тощо.

Дія: Державні послуги онлайн

Сервіс Дія - це зручна можливість отримувати потрібні послуги, проводити референдуми та голосування, зберігати свої документи та перевіряти їх чинність в онлайн-форматі. Зараз цей сервіс охоплює все більше державних сфер. І в планах його творців згодом додати в Дія цифрове оформлення всіх послуг і документів.

Зокрема, сервіс Дія дуже зручний для автомобілістів. У додатку Дія відображаються всі потрібні документи, а саме посвідчення водія, страхові поліси і техпаспорт.

Ці додатки і сервіси можуть значно спростити життя автомобілістам і допомогти в оформленні та отриманні необхідних документів. А також заощадити не тільки свій час, але і гроші!