Вигравайте 2000 грн за кредит у Кредит Каса

Урааа! Нові акції - нові можливості! На цей раз ви можете виграти 2000 грн, просто вибравши кредит від Кредит Каса на агрегаторі Ukasko.ua! Як це зробити?

Як стати учасником акції?

Оформить кредит від МФО Кредит Каса на суму від 3 000 грн з 14.06 по 15.08.2021, та тоді ви автоматично станете учасниками акції. Кожен день буде вибиратися три переможці!

Важливо: Для того, щоб забезпечити більш чесні умови розіграшу, зі списку учасників будуть виключені клієнти, які взяли кредит і повернули його в той же день.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Як проходить розіграш:

Розіграш буде здійснюватися кожен будній день. Для вибору переможця використовується рандомайзер. Кожного дня випадковим чином буде вибиратися 3 переможці. Ними стануть клієнти, номери чиїх кредитних договорів будуть трьома першими в списку.

Результати будуть опубліковані на сторінці Кредит Каса в Фейсбук.

До переліку учасників щоденного розіграшу потрапляють ті, хто оформив кредит за минулу добу. У вихідні дні розіграшу немає, в понеділок проводиться три розіграші відразу, з урахуванням вихідних.

Переможці отримають повідомлення на номер, який вони вказали при оформленні кредиту. Якщо протягом 14 днів переможець не надасть реквізити для зарахування коштів, то приз анулюється.

Призовий фонд акції:

Приз складає 2 000 грн, які кожен з переможців отримає на власний картковий рахунок.

Підберіть кредит на Ukasko та випробуйте свою удачу!

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати