З якого віку дають кредит в Україні

Зміст

  1. З якого віку дають споживчий кредит
  2. Яку суму можна взяти в кредит вперше
  3. Які документи для цього необхідні
  4. Як підібрати оптимальну МФО для кредитування

З якого віку дають споживчий кредит

Часто кредит потрібен не тільки людям з пристойним трудовим стажем. Гроші нерідко потребує молодь, студенти та люди, які тільки роблять перші кроки на професійній ниві. І саме у них поки що немає стійкої опори під ногами і часто виникають фінансові труднощі. Як студентам отримати кредит?

Без офіційного місця роботи, поручителів і довідок про доходи взяти кредит в банку буде досить проблематично. Особливо, якщо ви роботи взагалі не маєте або ще вчитеся. Тому більшість молоді звертаються за оформленням позики не в банківські установи, а в мікрофінансові організації.

Мікрофінансова організація відрізняється від банку. У них інша специфіка роботи, умови кредитування, процентні ставки та занижені вимоги до позичальників. МФО мають набагато менший відсоток відмов за заявками на кредит, ніж банки. І віковий поріг також відрізняється.

Фактично, якщо говорити узагальнено і спиратися на законодавство, то можна стверджувати, що взяти кредит можна з 18 років. Це вік досягнення повноліття. Вважається, що саме з 18 років люди здатні самостійно приймати рішення і нести повну відповідальність за своє життя.

І цього правила в роботі дотримуються більшість мікрофінансових організацій. Але не всі.

Деякі МФО кредитують людей з 21 року. Ці умови прописані на сайтах організацій, а також ви можете знайти їх на нашому сайті при виборі кредиту, у вкладці вимоги на картці пропозиції. Для цього натисніть на кнопку "Детальніше" і перейдіть до вкладки "Вимоги та документи", як показано на скріншоті нижче.

 

Логічно також було б вважати, що чим старша людина, тим охочіше його повинні кредитувати. Але і тут все не так просто. Вона могла зіпсувати собі кредитну історію або вже мати негативний досвід звернення до даної мікрофінансової організації або банка. Це суто індивідуально. Як і сума, доступна для першого кредиту.

Яку суму можна взяти в кредит вперше

Кожна мікрофінансова організація самостійно встановлює кредитний ліміт для кожного клієнта. Кредитний ліміт - це сума, яку наразі можна взяти в борг клієнту. Кредитний ліміт може змінюватися, в більшу або меншу сторону залежно від вашої кредитної історії та інших факторів.

Таке ж правило діє і для першої позики в МФО. Як правило, перший кредит видається на невелику суму, в середньому, це до 2-3 тис грн. Другий і наступні кредити вже можливі на більш значні суми. Однак це залежить від того, як ви сплатили попередній кредит і які взаємини у вас з кредиторами.

Якщо ви хочете дізнатися про те, на яку суму вам доступний кредит, скористайтеся калькулятором на нашому сайті. Ввівши до нього необхідну суму і бажаний термін кредитування, ви побачите доступні пропозиції від різних мікрофінансових організацій. Вибравши зі списку, варіант, який вас цікавить, і перейшовши на сайт МФО, ви приступите до оформлення кредиту.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Які документи для цього необхідні

Для оформлення кредиту в МФО не потрібно довго збирати необхідний пакет документів. Тут, на відміну від банків, процедура набагато простіша. Потрібен паспорт, ідентифікаційний код, актуальний номер телефону і карта будь-якого банку України для зарахування грошей. Останнє необхідно, якщо ви оформляєте кредит онлайн, а не у відділенні мікрофінансової організації.

Вибираючи кредит на нашому сайті Ukasko, ви завжди можете подивитися, які вимоги до документів пред'являє та чи інша організація. Для цього натисніть на кнопку "Детальніше" і виберіть вкладку "Вимоги та документи", як на скріншоті вище.

Крім цього, в "Детальніше" ви знайдете ще й іншу корисну інформацію: переваги вибору саме цієї пропозиції, загальні умови та особливості кредитування, якісь окремі моменти, що відрізняються від інших варіантів кредитів, і багато іншого. На картці товару ви також бачите, чи пропонує дана МФО перший кредит під 0%, можете перейти на сторінку мікрофінансової організації, прочитати відгуки та ознайомитися з контактною інформацією та наявністю ліцензії компанії. Ця інформація зібрана для того, щоб на Ukasko ви могли не просто ознайомитися з різними кредитними пропозиціями, але і вибрати найбільш відповідний для себе з урахуванням нюансів і особливостей кредиту.

Як підібрати оптимальну МФО для кредитування

Кредитування, як і будь-які інші фінансові відносини, в першу чергу мають на увазі особисту вигоду. Тому ми надаємо всім охочим шанс не брати позику в першій МФО, яка зустрінеться вам при пошуку варіантів, а об'єктивно оцінити кожну з кредитних пропозицій, дізнатися всю потрібну інформацію і порівняти кредити від різних організацій. Навіщо це потрібно?

  1. Порівнявши кредитні пропозиції, ви зможете вибрати найвигіднішу для себе і заощадити на кредиті;
  2. З урахуванням того, що в Україні досить багато МФО, ви просто можете не знати про вигідні акції, як і про можливість взяти перший кредит під 0%;
  3. Наявність всієї необхідної інформації про МФО та їх умови кредитування дозволяє заощадити велику кількість часу на пошук відповідного варіанту.

Крім того, що ви орієнтуєтеся на показники кредитного калькулятора, ви можете порівняти процентні ставки різних МФО, почитати відгуки про них і перейти на сайт компанії для оформлення кредиту. З урахуванням всіх цих факторів, ви виберете найкращу мікрофінансову організацію для себе, та оформите вигідно кредит за допомогою агрегатора Ukasko!

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати