У яких МФО можна отримати мікропозику без відвідування відділення

Зміст

  1. Підібрати мікропозику можна на онлайн-агрегаторах

  2. Як оформити мікропозику онлайн

  3. Що потрібно, щоб схвалили мікропозику онлайн

Підібрати мікропозику можна на онлайн-агрегаторах

Відділення мікрофінансових організацій за останні роки з'явилися, напевно, в кожному місті України. На зупинках, ринках, біля торгових центрів і в інших людних місцях можна зустріти яскраві вивіски відділень МФО та за лічені хвилини оформити в них позику на потрібну суму. Але також мережа мікропозик розширюється не тільки в плані відкриття нових відділень і офісів. Більшість мікрофінансових організацій доступні в будь-який час дня і ночі. І надають можливість оформити кредит на карту 24/7 онлайн.

Але, як правило, мікрофінансові організації не обмежуються одним зі способів видачі кредиту. Багато з них надають мікропозики як онлайн, так і офлайн. Це зроблено для зручності клієнта. Схвалену позику можна сплатити також різними способами, як за допомогою грошового переказу, так і готівкою у відділенні, наприклад, у Швідкогроші.

З урахуванням того, що онлайн кредит можна взяти і вночі, і в вихідний день, все більше клієнтів МФО воліють оформляти позику на карту. Це зручно і швидко. Не потрібно відвідувати відділення організації, витрачати на це додатковий час і підлаштовуватися під графік роботи.

До того ж онлайн можна порівняти умови оформлення кредиту в різних МФО та вибрати ту організацію, яка пропонує найбільш слушні варіанти. І зробити це за лічені хвилини можна на сайті Ukasko.ua.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Як оформити мікропозику онлайн

Ukasko.ua - це не мікрофінансова організація. Це сайт-агрегатор, на якому представлені пропозиції від різних компаній. І ви можете порівняти їх, вибравши для себе ті, які є найбільш вигідними. Також ви можете подати заявки відразу в декілька організацій. Це підвищує шанси на швидке схвалення заявки та отримання кредиту.

Всього в Україні кілька десятків мікрофінансових організацій, і кожна з них має свої умови роботи. Тому підбирати кредит онлайн за допомогою агрегатора цін не тільки просто і швидко, але і дозволяє істотно заощадити гроші.

А ще, підбираючи мікропозику на сайті Ukasko, ви можете вибрати МФО і кредит на карту, а для отримання грошей не знадобиться їхати до відділення організації. Оформити такий кредит можна в будь-який час дня і ночі, в будні або у вихідні дні.

Для того, щоб порівняти відсоткові ставки і умови кредитування від різних МФО, вам потрібно:

  • Внести в калькулятор кредиту https://ukasko.ua/uk/credit бажану суму і термін кредитування;

  • Натиснути на кнопку "Показати результати";

  • Вибрати із запропонованих варіантів найцікавіші;

  • Перейти на сайт МФО по кнопці "Вибрати";

  • Оформити кредит.

Процедура порівняння і оформлення кредиту займає не більше 10-15 хвилин. На сайті є можливість відфільтрувати пропозиції по компанії або опцій, а також налаштувати сортування видачі пропозицій. На картці кожного з пропозицій є вся інформація про кредит і МФО, яка його видає, а також плашки, які надають додаткову інформацію для оптимального вибору пропозиції.

Всі МФО, надані на нашому сайті Ukasko.ua, кредитують онлайн. І для того, щоб отримати позику, вам не потрібно буде їхати в їх відділення або офіс. Зараховуються гроші на карту, зазначену при оформленні.

Що потрібно, щоб схвалили мікропозику онлайн

Рівень лояльності МФО до клієнтів набагато вище, ніж у банків. І значно менше відсоток відмов. Тому за мікропозикою до МФО часто звертаються ті, кому відмовили у фінансовій допомозі банки.

Мікрофінансові організації видають кредит як студентам, так і пенсіонерам, незалежно від цілей і місця роботи, без довідок, що підтверджують рівень доходів тощо. Навіть якщо у клієнта є відкриті кредити в інших фінансових установах або банках, він може оформити позику в МФО.

З якої причини можуть відмовити в кредиті? Більшість МФО кредитують навіть з поганою кредитною історією, але якщо вона сильно зіпсована, то це може стати причиною для відмови по кредитній заявці. Або якщо у позичальника вже відкритий кредит в даній організації.

Щоб не нудитися довго в очікуванні відповіді щодо заявки або схвалення кредиту, рекомендуємо вам подати запит відразу в кілька мікрофінансових організацій, які ви можете вибрати на нашому сайті. Це прискорить процес отримання кредиту на карту та розв'язання ваших фінансових проблем. Вибирайте тільки вигідні пропозиції разом з Ukasko.ua!

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати