Як купити КАСКО дешевше

Зміст

  1. Як знизити вартість КАСКО
  2. Дайте страховій максимальну інформацію
  3. Виберіть, від чого хочете застрахуватися
  4. Оформить франшизу
  5. Платіть не за цілий рік, а щомісячно
  6. Скільки коштує найдешевше КАСКО

Як знизити вартість КАСКО

Хочете мати хорошу страховку автомобіля та не хвилюватися про ДТП та хуліганів у дворі? Тоді вам варто оформити КАСКО. Так, це дорого, але варте того. Тим паче, що машину можна застрахувати так, що ви отримаєте повне відшкодування її вартості у разі викрадення чи знищення. Заманливо, чи не так? Але як не переплачувати за КАСКО та заощадити на страховці? Дізнайтеся про це далі разом із блогом безкоштовного агрегатора Ukasko!

Дайте страховій максимальну інформацію

На ціну КАСКО впливає багато факторів. І чим більше інформації ви надасте страховій компанії, тим вища ймовірність, що вам вдасться оформити КАСКО дешевше. Чому так?

Наприклад, у вас є тривалий безаварійний стаж. Ви не потрапляли в аварії та не провокували їх. Це важливо. Цей фактор також може вплинути на ціну КАСКО. Адже не лише ціна автомобіля та кількість страхових ризиків формують вартість КАСКО. Тому враховуйте це, коли вибиратимете страховку та страхову компанію. А найкраще буде скористатися безкоштовною допомогою наших консультантів, щоб не пропустити вигідний варіант КАСКО!

Потрібно Оформити КАСКО?

Допомога у виборі та оформленні поліса КАСКО

Підібрати

Виберіть, від чого хочете застрахуватися

КАСКО – це комплексне страхування. І ціна КАСКО залежить безпосередньо від наповненості страхового поліса.

Наприклад, є повне КАСКО. Така страховка застрахує авто буквально від усього. Тут буде і виплата у разі ДТП, і відшкодування будь-яких пошкоджень авто, як від людських вчинків, так і від техногенних факторів чи природних катастроф, та страхування автомобіля від знищення чи викрадення. Тобто, повне КАСКО включає повний перелік ризиків. Але ознайомитися з умовами страхування та термінології КАСКО в обраній страховій компанії перед оформленням все одно варто.

Також є часткове КАСКО. Такий варіант страхування може мати різні назви, але суть його полягає в тому, що страхує поліс часткового КАСКО лише від певного, найчастіше короткого, списку ризиків. Наприклад, це буде лише виплата у разі ДТП на ремонт транспорту. Такий поліс КАСКО коштуватиме значно дешевше за повну страховку.

Тому подумайте, які ризики вам справді потрібні та додайте їх у страховку. Наприклад, дуже рідко трапляється такий страховий випадок, як пожежа. Або можна прибрати зі страховки виклик лікарів із приватних клінік на місце ДТП. Оцініть кількість опцій КАСКО пропорційно до ваших потреб. Можливо, повний поліс КАСКО вам не потрібен. Порівняйте пропозиції страхових компаній за допомогою співробітників Ukasko.ua, щоб вибрати відповідний поліс КАСКО!

Потрібно Оформити КАСКО?

Допомога у виборі та оформленні поліса КАСКО

Підібрати

Оформить франшизу

У страхуванні є кілька видів франшиз. Але найчастіше в автострахування зустрічається франшиза у такому форматі. Є певна сума франшизи, наприклад, 2500 грн. І при настанні страхового випадку компанія виплачує відшкодування за вирахуванням цієї суми. Тобто франшиза – це те, що потрібно платити самому водію. Так працює безумовна франшиза.

Є ще варіант умовної франшизи. Якщо сума збитку нижча, ніж розмір франшизи, то страховка не сплачується.

Навіщо потрібна франшиза? Страхування з франшизою коштує дешевше. Тому багато водіїв вважають за краще купувати поліси саме з франшизою, щоб заощадити на момент оформлення. Але тут варто розуміти, чи доцільно оформляти КАСКО з франшизою. Чи коштує ця вигода суми, яку вам доведеться платити самостійно. Можливо, вам буде вигідніше купити поліс із повним відшкодуванням, ніж з франшизою. Це залежить від умов страхового договору.

Платіть не за цілий рік, а щомісячно

Чи можна оформити КАСКО на місяць чи на два? На жаль ні. Поліс КАСКО оформляється на рік. Але з урахуванням того, що КАСКО коштує дорого, деякі страхові компанії пропонують купити страховку за кілька платежів. Умови розстрочки різняться залежно від страхової компанії. Додаткові відсотки за платіж частинами також залежать лише від умов СК. Деякі навіть можуть запропонувати знижку за оплату КАСКО частинами. Це може бути оплата, наприклад, у 2 або 4 частини. Не пропустіть можливість заощадити та залишайте заявку нашим менеджерам, щоб вони дізналися для вас найвигідніші варіанти КАСКО!

Потрібно Оформити КАСКО?

Допомога у виборі та оформленні поліса КАСКО

Підібрати

Скільки коштує найдешевше КАСКО

Дешева страховка КАСКО - це те, про що мріє багато водіїв. Але врахуйте, що дешевий поліс КАСКО – це обмежений набір ризиків та можливостей. Ціна КАСКО залежить від того, що поліс покриває. Чим більше ризиків покриває ця страховка і що вища сума відшкодування - то вища ціна КАСКО.

Тому будьте обережні, якщо вам пропонують КАСКО за дуже низькою ціною. Це безперечно є сигналом до того, щоб уважно вивчити опції, що входять до страховки, та умови виплати відшкодування. Та й взагалі ліцензію та справжність страхової компанії, якщо вже на те пішло.

Немає єдиної фіксованої ціни КАСКО, і тому дізнатися про діапазон цін можна тільки за допомогою розрахунку страховки в межах кожного тарифу. Наприклад, страхові компанії пропонують повний варіант КАСКО, та частковий. Тому треба розраховувати ціну і так і так. І щоб ви не витрачали на це свій час, залиште заявку нашим менеджерам. Це безкоштовно!

Напишіть в онлайн-чат або зателефонуйте за контактними номерами, щоб залишити заявку на КАСКО. Наші консультанти розраховують для вас варіанти страховки згідно до ваших вимог і зв'яжуться з вами, щоб передати результати. Також вони розкажуть, де які умови страхування, бонуси чи додаткова вигода. А вам залишиться лише вибрати пропозицію. І ми допоможемо вам оформити необхідну страховку.

Це безкоштовно та не додає до ціни КАСКО жодних комісій чи доплат. Просто так ви можете заощадити свій час та гроші, обравши КАСКО дешево та вигідно. Спробуйте!

Потрібно Оформити КАСКО?

Допомога у виборі та оформленні поліса КАСКО

Підібрати