Як працюють мікропозики під 0%

Зміст

  1. Що таке безвідсотковий кредит?
  2. Умови позики під 0%
  3. Суми позики під 0%
  4. Терміни безвідсоткових позик
  5. Якщо прострочити безвідсоткову позику?
  6. Як отримати безвідсотковий кредит?
  7. У чому підступність безвідсоткового кредиту?

Що таке безвідсотковий кредит?

Де взяти позику під 0%? Це питання турбує практично всіх людей, які хочуть взяти кредит. Адже переплачувати не хочеться нікому. І кредит під 0% – це ідеальний варіант знайти гроші, коли потрібно, і віддати фактично таку саму суму, без шкоди для свого гаманця.

Але чи реально оформити позику під 0% і як це працює? Нумо розберемось разом із безкоштовним агрегатором Ukasko у питаннях безвідсоткового кредитування та тому, як вибрати нульову позику.

Умови позики під 0%

Почнемо з того, що зараз ми говоримо про мікрокредити під 0%, а не про банківські кредити. Адже це дві абсолютно різні речі, з різними умовами кредитування та вимогами до позичальника. Нагадаємо, у чому відмінність мікропозики та кредиту. Мікропозику видають мікрофінансові організації (МФО), а кредити найчастіше банки. Також мікропозика відрізняється невеликими сумами та термінами кредитування, швидкістю обробки кредитної заявки та лояльністю до позичальника. Тобто не потрібно залишати заставу, приводити поручителів чи якось доводити власне працевлаштування.

У деяких МФО справді можна оформити кредит під 0% на картку. Але не всі мікрофінансові організації відрізняються такою щедрістю. І умови безвідсоткової позики залежать тільки від обраної МФО. Наприклад, кредит під 0% МФО пропонує лише новим клієнтам. Або проводить акцію з такими умовами та обмеженим терміном дії.

Суми позики під 0%

Через те, що взяти кредит під 0% можуть лише нові клієнти, то й на суму кредиту діють деякі обмеження. Наприклад, якщо максимальний кредит у МФО становить 10 000 грн, то першим клієнтам під 0% можуть видати до 7 000 грн. Тобто кредитний ліміт нижче, ніж під відсоток, але теж цілком високий.

Щоб дізнатися, яку ви можете отримати позику під 0%, скористайтесь нашим онлайн-калькулятором. Введіть потрібну суму та термін, на який ви хочете взяти кредит, і після цього ви побачите всі доступні пропозиції. Виберіть мікрокредит, що вас зацікавив, під 0%, натисніть на вкладку “Загальні умови” і там ви можете дізнатися, на яку суму можна оформити кредит.

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Терміни безвідсоткових позик

На який термін можна взяти безвідсоткову позику на картку – також залежить від умов кожної окремої МФО. Немає єдиних стандартів, що повторна позика на 30 днів, а перша, наприклад, на 15 днів. Ні, все розраховується індивідуально у МФО.

Але знову ж таки, в умовах акції, безвідсотковий кредит терміном видачі може відрізнятись від звичайного. Тому це все треба уточнювати безпосередньо в тій МФО, в якій ви хочете оформити мікрокредит на картку.

Є ще один вид безвідсоткових кредитів. МФО часто проводять акції та конкурси. І промокоди на кредит зі знижкою до 99,99% нерідко є призами у розіграшах. Тобто тоді переможець, який отримав такий промокод на кредит, може оформити безвідсоткову позику згідно з умовами такої акції. Знайти актуальні акції та розіграші ви можете у нашому блозі.

Якщо прострочити безвідсоткову позику?

Безвідсоткова позика – це не гроші у подарунок. Це повноцінний кредит, який ви оформляєте підписуючи кредитний договір. І в ньому, як і в іншій кредитній угоді, прописано, що буде, якщо не платити кредит.

Безвідсоткова позика оформляється на певний термін. Якщо не повернути гроші кредитору, тобто прострочити кредит, нараховуватимуться відсотки згідно з умовами кредитного договору. Як правило, за прострочення кредиту нараховуються збільшені відсотки, а також може бути штраф. Тож кредит треба віддавати вчасно. І вибирати таку кредитну пропозицію, яка буде вигідною для вас і позику, яку ви зможете легко погасити. Розраховуйте тверезо свої сили та користуйтеся агрегатором Ukasko для вибору найкращої кредитної пропозиції!

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Як отримати безвідсотковий кредит?

Кредит під 0% пропонують не всі МФО. І знайти мікрофінансові компанії, де можна оформити безвідсоткову позику, ви можете на нашому сайті. Всі вони позначені спеціальною плашкою, щоб акцентувати увагу на тому, що ця МФО пропонує кредит під 0% для нових клієнтів.

 

Вибравши кредит, який вас цікавить та підходить вам за своїми умовами, натискаєте кнопку “Вибрати” та переходите на сайт МФО для оформлення кредиту. Все дуже просто та швидко. Ми надаємо вам всю необхідну інформацію для вибору кредиту. Кожна кредитна пропозиція має докладний список усіх вимог МФО, її переваг та умов. І ви можете порівняти кредити, перш ніж визначитися.

У чому підступність безвідсоткового кредиту?

Оформляючи кредит під 0% у банку або при купівлі товарів у розстрочку там можуть додаткові умови. Наприклад, вам дадуть розстрочку під 0% тільки якщо ви купите страховий поліс у якоїсь фірми-партнера.

А у випадку з мікропозиками це працює по-іншому. Тут немає додаткових обов'язкових покупок. Такі акції проводяться скоріше для заохочення клієнтів, щоб їх залучити.

Багато людей взагалі з побоюванням ставляться до мікрокредитів. І не бажають переплачувати відсотки за кредит. А безвідсоткова позика - це чудова можливість для них переконатися, що в мікрокредитах немає нічого страшного. Головне – правильно вибрати кредит.

З іншого боку, є інша сторона морального розслаблення. Адже людина взяла кредит під 0% та розслабилася. Тобто може забути про те, що вона має повернути їх у певний термін. Не допускайте такої безвідповідальності – та все буде гаразд! Адже ви можете оформлювати кредити під 0% у різних МФО при необхідності.

Також є думка, що позичальників, які хочуть оформити безвідсотковий кредит, ретельніше перевіряють. Але насправді за першої позики МФО все одно цікавиться кредитною історією нового клієнта. І нічого такого у цьому немає. Адже вони хочуть переконатися в тому, що їхні гроші їм повернуть. А знайти МФО, де дають кредит з поганою кредитною історією, ви можете за допомогою нашого безкоштовного агрегатора Ukasko.ua!

 

Вибрати Вигідний Кредит На Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати