Новинка на UKASKO - страхування ДЦВ онлайн для ОСЦПВ

Зміст

  1. Що таке ДЦВ (добровільна цивільна відповідальність) в ОСЦПВ
  2. Страхова сума полісу ДЦВ в Україні
  3. ДЦВ на UKASKO: як оформити додаткове покриття

Дорогі клієнти, команда UKASKO постійно працює над тим, щоб спростити оформлення ОСЦПВ онлайн, зробити процедуру страхування максимально швидкою та зручною. Ми турбуємося про Вашу безпеку і безпеку Вашого вибору. Тому ми раді повідомити, що тепер на UKASKO.UA можна оформити новий продукт - додаткове страхове покриття ДЦВ онлайн! ДЦВ - це простий і недорогий спосіб захистити себе від зайвих витрат в разі аварії. Оформлення займає всього 5 хвилин, а поліс ДЦВ, як і ОСЦПВ, буде доступний на пошті відразу після оплати.

Що таке ДЦВ (добровільна цивільна відповідальність) в ОСЦПВ

Що таке ДЦВ? Добровільне страхування автоцивільної відповідальності (ДЦВ, ДСВ) - це страхування, яке покриває витрати винного в аварії водія, понад ОСЦПВ. Інакше кажучи, ДЦВ збільшує ліміти страхового відшкодування автоцивілки. Як це працює?

Згідно з чинним законодавством України розміри страхових виплат за ОСЦПВ складають до 130 і 260 тис грн за шкоду майну й здоров'ю потерпілого відповідно. Цієї суми часто не вистачає для покриття ремонту транспортного засобу або відшкодування шкоди. В такому випадку, винуватій стороні доведеться доплачувати різницю зі своєї кишені.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Щоб не довелося розлучатися з особистими заощадженнями існує додаткове покриття ДЦВ. Поліс ДЦВ не є обов'язковим. Це добровільне страхування. Однак на дорогах України їздять автомобілі, ремонт яких коштує більше, ніж може відшкодувати страхова. Нерідко в разі аварії авто коштує стільки, що у винуватця просто немає необхідних грошей для відшкодування збитку. І в цьому випадку, ДЦВ - це реальна можливість уникнути довгої судової тяганини та розтрати свого бюджету.

Страхування ДЦВ збільшує розмір страхової виплати на суму, передбачену при оформленні поліса. ДЦВ не є заміною поліса ОСЦПВ. Це додаткова опція до поліса автоцивілки, що не звільняє від обов'язкового автострахування. Тому якщо сталася велика аварія, спочатку чинності набирає покриття ОСЦПВ, а різницю, що залишилася, покриває поліс ДЦВ.

Страхова сума полісу ДЦВ в Україні

Застрахована людина сама обирає ліміт ДЦВ. Мінімальна сума ДЦВ, на яку можна розширити страхові виплати, становить 50 000 грн, а максимальна 1 млн грн. З полісом ДЦВ максимально зростають шанси швидко й без шкоди для сімейного бюджету вирішити питання, пов'язані з аварією на дорозі.

ДЦВ можна купити за зниженою ціною, але чи має це сенс? Чим нижче ціна полісу, тим відповідно менше сума страхових виплат. Багато автомобілів, які зустрічаються на дорозі - це дорогі іномарки, ремонт яких не вкладеться в 200 тис. Тому якщо ви дійсно хочете убезпечити себе від витрат - обирайте поліс ДЦВ з відповідним покриттям.

Додаткове покриття відрізняється низькою ціною. Однак це не заважає ДЦВ збільшувати розмір відшкодування майже в 10 разів. Наприклад, ви оформлюєте ДЦВ за 483 грн, і за цю суму отримуєте ліміт страхування понад 1 млн. Дія ДЦВ, як і ОСЦПВ, поширюється на водія транспортного засобу.

Ціна додаткового покриття безпосередньо залежить від страхової компанії, яка його надає. Тому щоб обрати максимально вигідні умови страхування та заощадити пару сотень рекомендуємо вам порівняти пропозиції ДЦВ за допомогою платформи UKASKO.

ДЦВ на UKASKO: як оформити додаткове покриття

Поліс ДЦВ рекомендується мати кожному водієві, щоб не стикатися з проблемами страхового відшкодування. Але особливу групу "ризику" складають водії, яким більш ніж актуально оформлювати додаткове покриття. До них відносяться:

  • Новачки, які не мають достатнього досвіду в керуванні;
  • Власники автомобілів, які проживають у великих містах;
  • Люди, які заробляють за допомогою свого транспортного засобу;
  • Водії, які часто виїжджають на міжміські траси.

Якщо ви часто користуєтеся своїм автомобілем і на дорогах вашого міста жвавий рух, то вам цілком необхідний поліс ДЦВ.

Додаткове покриття відрізняється низькою вартістю. Ціна полісу ДЦВ у кілька разів нижче вартості ОСЦПВ. Тому він доступний кожному водієві. ДЦВ діє протягом року на всій території України, незалежно від місця оформлення.

Головна особливість додаткового покриття - ДЦВ можна оформити як під час покупки нового поліса ОСЦПВ, так і вже маючи чинний поліс автоцивілки. І зробити це з максимальною вигодою ви можете на сайті UKASKO.UA. Що для цього потрібно?

  1. Переходьте на сторінку автострахування https://ukasko.ua/insurance/osago ;
  2. Введіть дані свого автомобіля й місце реєстрації власника;
  3. На сторінці пропозицій оберіть поліс з додатковим покриттям.

Зверніть увагу, що різні страхові компанії пропонують різне страхове відшкодування за ДЦВ. Також ви можете обрати поліс ОСЦПВ з кешбеком, щоб не тільки купити страхування за найнижчою ціною, а й додатково заощадити, повернувши частину коштів на картку.

На закінчення можемо сказати, що ДЦВ має багато переваг. Це добровільне страхування, вибір всіх опцій і лімітів лежить на водієві. Оформляючи додаткове покриття на UKASKO, ви можете порівняти умови різних страхових компаній, і, як підсумок, самі обираєте, за що сплачуєте гроші.