Що таке Міні КАСКО?

Зміст

  1. Що таке страховка Міні КАСКО

  2. Чи можна оформити Міні КАСКО для таксі?

  3. Як купити Міні КАСКО і автоцивілку

Що таке страховка Міні КАСКО

Так, у всіх водіїв є поліс ОСЦПВ. Повинен бути. Але за полісом страхування ОСЦПВ відшкодування одержить не власник страховки, а ті, хто постраждав за його вини. А яке страхування тоді вибрати, щоб отримати кошти на ремонт власного автомобіля в разі ДТП?

Такий варіант надають поліси КАСКО та Міні КАСКО.

КАСКО страхує транспорт власника поліса від угону, пошкоджень або повного знищення. Але це доволі дорогий вид страхування та він підходить не для всіх автомобілів. А Міні КАСКО містить обмежену кількість ризиків і відрізняється куди більш доступною ціною. І тому його вибирають багато водіїв.

КАСКО Міні - це один з найпопулярніших видів добровільного страхування. Його часто вибирають водії нарівні з оформленням ОСЦПВ. Однак не всі водії знають про існування такого виду страхування, а тільки про повне КАСКО.

Міні КАСКО - це добровільне страхування, яке передбачає виплату в разі пошкодження транспорту власника в ДТП. Міні КАСКО - це проста і бюджетна версія КАСКО, яка містить обмежений список страхових випадків і лімітовану суму страхових виплат.

Ціна Міні КАСКО більш демократична. Це досягається за рахунок спрощеної програми страхування, яка передбачає виплати в разі ДТП. Решта ж ризиків, наприклад, викрадення автомобіля або пошкодження в результаті природних катастроф, не входять до переліку страхових випадків.

Фактично, це вигідний варіант для тих, хто хоче застрахувати власне майно, але чий транспорт не підходить під вимоги страхових програм або чий бюджет не дозволяє викласти за КАСКО кругленьку суму.

Чи можна оформити Міні КАСКО для таксі?

Міні КАСКО можуть оформити як фізичні, так і юридичні особи. Але КАСКО Міні можна оформити тільки на транспорт, який не використовується в комерційних цілях. Наприклад, цей вид автострахування не підходить для таксі. Ні для пасажирського, ні для вантажного.

Але і для особистого транспорту існують різні умови проведення страхових виплат. Наприклад, сума відшкодування може розраховуватися з урахуванням зносу автомобіля. Або страхові виплати передбачаються тільки в разі невинності водія при ДТП. Деякі страхові компанії також забезпечують додатковий асистанс при оформленні поліса. Наприклад, евакуатор з місця події.

Уточнювати подібні нюанси слід конкретно в страховій компанії, що вас цікавить. А також якщо ви хочете оформити Міні КАСКО, але не знаєте, який поліс вибрати, ви можете звернутися за допомогою до наших консультантів. І вони допоможуть вам з оформленням найвигіднішої страховки.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Міні КАСКО не можна оформити не тільки на таксі, але і на транспорт, який:

  • тимчасово ввезений в Україну;

  • знаходиться в оренді, прокаті або лізингу;

  • був в експлуатації більше 20 років;

  • має механічні або корозійні пошкодження деталей або лакофарбового покриття;

  • знаходиться в несправному стані.

Як купити Міні КАСКО та автоцивілку

ОСЦПВ, або автоцивілка, доступне до оформлення на нашому сайті. Електронний поліс ОСЦПВ є повністю чинним документом, який має таку ж юридичну силу, як і паперовий поліс.

Міні КАСКО не можна оформити без чинного поліса ОСЦПВ. Цей вид страхування вигідно вибирати тим, хто, наприклад, хоче застрахувати своє майно тільки від ДТП.

Ціни і автоцивілки, і Міні КАСКО залежать від тарифів страхових компаній. Тому перед тим, як оформляти потрібний поліс, ми рекомендуємо вам порівняти різні пропозиції за допомогою агрегатора цін Ukasko і не переплачувати за страховку зайві гроші.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати