Страховка для Виїзду за Кордон Онлайн

Зміст

  1. Страховка на автомобіль для поїздки за кордон
  2. Скільки коштує страховка для виїзду за кордон
  3. Страховка Зелена карта: тарифи в Україні
  4. Де оформити страховку для виїзду за кордон
  5. Які документи потрібні для страховки авто

Страховка на автомобіль для поїздки за кордон

Якщо у вас є автомобіль, то, напевно, це найкращий спосіб для подорожі за кордон. На машині комфортно планувати маршрут, його можна змінювати, робити комфортні зупинки, не хвилюватися щодо запізнення на поїзд або літак. І звичайно ж, саме на особистому транспорті можна дістатися у найвіддаленіші, мальовничі, та, часом, абсолютно не туристичні місця. І побачити справжню красу чужої країни.

Але для того, щоб втілити свої мрії про ідеальну подорож, потрібно підготувати всі необхідні документи. І подбати про страховку на автомобіль.

Для подорожі до ряду країн необхідно мати при собі поліс Зеленої карти. Що це таке?

Зелена карта - це міжнародне страхування цивільно-правової відповідальності водіїв. Цей поліс багато в чому аналогічний ОСЦПВ, хоч і має свої відмінності. Зелена карта також є обов'язковим страхуванням, але ліміти відшкодування не регламентовані законами України, а змінюються в залежності від законодавства тієї країни, на території якої сталася аварія.

Скільки коштує страховка для виїзду за кордон

Вартість Зеленої карти розраховується індивідуально для кожного водія. Ціна на Зелену карту встановлюється державою. Розмір єдиного страхового платежу залежить від країни призначення поїздки, від тривалості перебування за кордоном і типу транспортного засобу.

Також в поліс включаються додаткові послуги та опції від страхових компаній, що також впливає на підсумкову вартість страховки. Актуальні тарифи на момент написання статті наведені нижче.

Страховка Зелена карта: тарифи в Україні

На даний момент членами міжнародного страхування Зелена карта є понад 40 країн. І в ці країни потрібно обов'язково оформляти Зелену карту. До речі, всі найближчі сусіди України входять в цей список.

За якими ж тарифами розраховується ціна Зеленої карти? Нижче ми наводимо перелік розмірів єдиних страхових платежів для оформлення Зеленої карти на найкоротший і найтриваліший термін, 15 днів і 1 рік.

Зелена карта: Росія, Молдова, Азербайджан, Білорусь
  • Легкові автомобілі: на 15 днів - 594 грн, на рік - 2851 грн;
  • Автобуси: на 15 днів - 628 грн, на рік - 6822 грн;
  • Вантажівки: на 15 днів - 314 грн, на рік - 3428 грн;
  • Причепи: на 15 днів - 136 грн, на рік - 970 грн;
  • Мотоцикли: на 15 днів - 69 грн, на рік - 814 грн.

Підібрати Зелену Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Зелена карта: Європа і весь світ
  • Легкові автомобілі: на 15 днів - 815 грн, на рік - 7131 грн;
  • Автобуси: на 15 днів - 3062 грн, на рік - 27649 грн;
  • Вантажівки: на 15 днів - 1922 грн, на рік - 22800 грн;
  • Причепи: на 15 днів - 218 грн, на рік - 1956 грн;
  • Мотоцикли: на 15 днів - 326 грн, на рік - 3018 грн.

Детальніше з актуальними розмірами єдиних страхових платежів можна ознайомитися на сайті МТСБУ (Моторно-транспортного страхового бюро України).

Зверніть увагу! Вказані ціни дійсні на момент публікації статті та не враховують включення додаткових опцій у страховий поліс. А для того, щоб дізнатися актуальну ціну Зеленої карти, зверніться до нашого менеджера для розрахунку оптимального варіанту страховки.

Де оформити страховку для виїзду за кордон

Поліси Зеленої карти оформляють лише кілька страхових компаній в Україні. Не кожна страхова компанія може виписувати Зелену карту. Тому уважно ознайомтеся зі списком наявних ліцензій у страхової компанії перед тим, як укласти з нею договір страхування.

Зараз оформити Зелену карту можна тільки офлайн на паперовому бланку. Однак весь автомобільний світ з нетерпінням чекає введення електронного полісу Зеленої карти. Його анонсували кілька місяців тому та випуск електронної Зеленої карти означатиме величезний крок в цифровізації страхового ринку. І з появою електронного полісу Зеленої карти ви зможете оформити цю страховку на Ukasko. Швидко, вигідно і без зайвих витрат грошей і часу!

Які документи потрібні для страховки авто

Як оформити Зелену карту для виїзду за кордон? Спочатку потрібно вибрати страхову компанію серед тих, які мають відповідну ліцензію. Пропозиції різних страхових компаній будуть відрізнятися одна від одної через те, що у страховки включені різні додаткові опції. Тому, якщо ви хочете підібрати максимально вигідний і відповідний вашим потребам поліс, то порівняйте їх перед покупкою.

Для оформлення Зеленої карти потрібно мати при собі паспорт, ідентифікаційний код, права та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Рекомендуємо вам не оформлювати Зелену карту на кордоні, а скористатися агрегатором цін Ukasko.ua, щоб заощадити свої час і гроші. Так ви зможете вибрати найвигідніший і надійний варіант страхування Зелена карта в Україні!

Підібрати Зелену Карту

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати