5 порад щодо вибору страхової для ОСЦПВ

Зміст

  1. Як вибрати кращу страхову компанію

  2. Переглянути рейтинг світлофор

  3. Скористатися фільтрами на сайті

  4. Подивитись відгуки інших водіїв

  5. Проконсультуватися в чаті або зателефонувати в техпідтримку

  6. Порівняти опції поліса і бонуси

  7. Підсумок: Що потрібно знати для вибору страхової

Як вибрати кращу страхову компанію

В Україні досить багато страхових компаній. І кожна з них пропонує безліч різних страховок, добровільних і обов'язкових, з франшизами та без, з додатковими опціями, бонусами та індивідуальним розрахунком для кожного клієнта. Серед усього цього легко розгубитися та купувати страховку або навмання, або довіритися страховому агенту, який, однак, не завжди працює в ваших інтересах.

Тому, якщо ви хочете мати гарну страховку, яка буде повністю відповідати вашим вимогам, то рекомендуємо вибирати поліс самостійно. І для того, щоб ви могли це зробити, ми на Ukasko надаємо повну інформацію про страхові компанії. Ці дані знадобляться вам при виборі страхової компанії та необхідного поліса.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Переглянути рейтинг світлофор

Відносини у сфері обов'язкового страхування відповідальності власників наземного транспорту регулює МТСБУ. Розшифровується МТСБУ як Моторне (транспортне) страхове бюро України. І МТСБУ щоквартально публікує рейтинг за трьома важливими показниками. Він називається "світлофор МТСБУ". У рейтингу відображені загальна оцінка діяльності страховика, якість врегулювання збитків і кількість скарг на страхову компанію.

Рейтинг візуально зрозумілий, тому що рівень показників відображається не в цифровому форматі, а кольоровими індикаторами. Червоний означає незадовільну оцінку, жовтий - середню, а зелений - відмінну. Також, якщо з часу формування попереднього рейтингу відбулися якісь зміни, то вони також будуть показані у відповідній клітинці страхової компанії стрілками вгору і вниз. Тому, як тільки ви подивитесь на компанію, відразу зрозумієте динаміку її розвитку за останні місяці. Статті з рейтингом МТСБУ можна знайти в нашому блозі.

Скористатися фільтрами на сайті

Для того, щоб спростити вибір страховки нашим клієнтам, ми створили зручну систему фільтрів і сортування пропозицій.

На сайті Ukasko ви можете відфільтрувати пропозиції страхових компаній за:

  • Назвою страхової компанії. Це зручно для тих, хто шукає конкретну страхову, щоб продовжити співпрацювати з нею, порівняти ціну або подивитися пропозиції тільки від неї;

  • Ціною. Так ви можете звузити коло пошуку страховки, орієнтуючись на доступний бюджет або ж вибрати найвигідніші пропозиції;

  • Розміру франшизи. Франшиза - це та сума, до якої власник страховки самостійно відшкодовує витрати. Страховка з франшизою коштує дешевше, ніж без неї. Тому багато водіїв вважають за краще заощадити на страховці саме таким шляхом.

Подивитись відгуки інших водіїв

Ніщо не може так відобразити реальну картину відносин зі страховою компанією, як досвід інших водіїв. І важливі будь-які відгуки, як позитивні, так і негативні. Тому на сайті Ukasko ви знайдете тільки правдиві відгуки, навіть негативні. Вони не видаляються з нашого сайту і клієнти можуть скласти об'єктивну оцінку про страхову компанію за всіма параметрами.

Проконсультуватися в чаті або зателефонувати в техпідтримку

Також в будь-який час ви можете звернутися в нашу підтримку. Зробити це можна за телефоном або написати в онлайн-чат. Тобто, отримати відповідь ви можете будь-яким зручним для вас способом.

Навіщо потрібна техпідтримка? Наші фахівці стануть вашим особистим менеджером і допоможуть вам з будь-яким етапом оформлення страховки, а також нададуть необхідну інформацію. Консультанти допоможуть вам з вибором страховки, підкажуть щодо роботи сайту або технічних несправностей, з виправленням помилок у заповненому полісі, уточнять цікаву для вас інформацію в страхових компаніях та ін. Також вони допоможуть вам порівняти поліси та вибрати найбільш відповідну надійну і вигідну страхову компанію.

Порівняти опції поліса і бонуси

Деякі страхові компанії пропонують додаткові послуги як бонус до страховки. Наприклад, додатковий асистанс при покупці ОСЦПВ. Тому цей фактор також може стати додатковою вигодою при покупці страховки.

Підсумок: Що потрібно знати для вибору страхової

Як бачите, оформляючи страховку, потрібно враховувати багато різних факторів, а не орієнтуватися просто на ціну або на назву страхової компанії. Саме такий підхід дозволить купити дійсно хорошу страховку, яка зможе забезпечити фінансове відшкодування в разі аварії. І тому ми створили такий функціонал на Ukasko, який дозволяє максимально зручно і швидко вибрати відповідну страховку.

Завдяки агрегатору Ukasko ви можете порівняти всю необхідну інформацію перед покупкою страховки. І оформити відповідний поліс ОСЦПВ за найвигіднішою ціною, зі знижкою до 25% на нашому сайті. Переконайтеся у цьому самостійно!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати