Оформлювати страхування стало ще зручніше: Нове на UKASKO

Друзі, раді повідомити вам про те, що тепер на нашому сайті стало ще зручніше обирати й оформлювати страхування онлайн. Ми додали нові функції на сайт, щоб зробити процес покупки страхового полісу ще простіше, зрозуміліше й вигідніше. Подробиці читайте далі в статті.

Зміст

  1. Порівняння страхових полісів
  2. Відображення страхових полісів на сторінці
  3. Нові елементи в пропозиціях страхових компаній

Порівняння страхових полісів

Порівняння страхових полісів - це найголовніша новинка цього місяця! Тепер, щоб обрати відповідний поліс ОСЦПВ, вам не потрібно запам'ятовувати або зберігати в голові подробиці кожного пропозиції. Ми зробимо це за вас!

Переглядаючи пропозиції від страхових компаній, ви можете додавати кожен поліс, що вам сподобався, до переліку порівняння. Так ви одразу побачите переваги кожного варіанту, зможете порівняти поліси не тільки за ціною, але й за тим, що включено в пакет страхування. Найвигідніший страховий поліс буде підсвічуватися зеленим кольором.

Список, який ви формуєте, буде доступний справа. У будь-який момент ви можете додати туди нові позиції або очистити перелік полісів.

Відображення страхових полісів на сторінці

Більш зручним і приємним оку стало відображення списку страхових полісів. Тепер їх можна переглядати не тільки списком, але й у вигляді таблиці.

Також стало доступним сортування не тільки за ціною поліса, але й за назвою страхової компанії. Якщо ви шукаєте пропозиції від якоїсь конкретної компанії - таке сортування в рази прискорить вибір страхування.

Нові елементи в пропозиціях страхових компаній

На сторінці пропозицій страхових полісів ОСАГО з'явилося багато нових функцій.

  • Список полісів до порівняння праворуч від пропозицій;
  • Сортування за назвою страхової компанії;
  • Фільтр по ціні поліса;
  • Кількість клієнтів, які обрали даний страховий поліс.

Кожне з цих нововведень допоможе вам вибрати найвигідніший і відповідний страховий поліс на UKASKO. А ми подбаємо про те, щоб регулярно оновлювати і допрацьовувати наш функціонал. Будемо раді вашим пропозиціям та побажанням!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати