Відпочинок в Україні взимку

Зміст

  1. Найкращі місця для туризму в Україні
  2. Гірськолижні курорти
  3. Відпочинок на курортах Карпат
  4. Садиба Святого Миколая
  5. Міста зимової казки
  6. Новорічний Львів
  7. Кам'янець-Подільський
  8. Зимовий Харків
  9. Оздоровлення по-українськи
  10. Термальні води «Косино»
  11. Гейзер у Бехтерах

Найкращі місця для туризму в Україні

Не варто думати, що Україна підходить для подорожей лише у теплу пору року. Взимку тревел-сезон тут не закінчується! Зимовий відпочинок в Україні є дуже популярним, адже не завжди є можливість виїхати за кордон. Та й навіщо, якщо у нас стільки всього цікавого!

Тож багато мандрівників цікавляться тим, де провести відпустку взимку в Україні? Або весело відзначити новорічні свята? Тому нумо розгляньмо кілька ідей, як провести відпустку в Україні взимку разом із безкоштовним агрегатором Ukasko та надихнемося на нову поїздку!

Гірськолижні курорти

Відпочинок… Зима… Україна… Що робити? Звісно ж кататися на лижах! Гірськолижні тури плануються майже з вересня. Бронюється все, від житла, до квитків та екіпірування, підбирається індивідуальне спорядження та гардероб. І це зрозуміло! Адже українські гірськолижні курорти є недорогими, але дуже хорошими, та мають різні траси. Тому гірськолижні канікули – це чудовий зимовий відпочинок в Україні з дітьми також!

Якщо ж ви не встигли купити вигідно квитки або запланували незвичайний маршрут із відвідуванням різних пам'яток, то можете поїхати у відпустку машиною. Це буде і зручно, і комфортно для всіх ваших попутників. Тільки не забудьте перевірити справність всіх систем машини, вибрати відповідну гуму та оформити ОСЦПВ онлайн, щоб у відпустці випадково не згадати про те, що ваш поліс закінчився!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Відпочинок на курортах Карпат

Звичайно, більшість гірськолижних курортів України знаходяться саме в Карпатах. Але й крім них тут є чим зайнятися. Візьміть бодай неймовірні краєвиди Карпат, від яких захоплює дух. Або середньовічні замки, які можна відвідати дорогою. Санаторії та лікарняні заклади на Західній Україні. Синевир та туристичний комплекс “Ізки”, де можна насолодитися місцевою кухнею, побувати на сироварні та випробувати всі інші послуги цих унікальних місць. До того ж Карпати – це ідеальна можливість провести насичену відпустку, поєднавши різні види відпочинку!

Садиба Святого Миколая

Ну а плануючи зимову відпустку з дітьми, не забувайте про Садибу Святого Миколая. Ця чарівна пам'ятка буде цікавою як дітям, так і дорослим. Приїхати в гості до Святого Миколая ви можете діставшись с. Пістинь, що всього за 2 км від Косова, в Івано-Франківській області. Садиба Святого Миколая - це красива дерев'яна споруда, де ви та ваші діти зможете загадати бажання, побувати у різдвяному музеї, побачити різні новорічні іграшки та навіть навчитися їх робити самостійно. Також тут можна освоїти різні народні ремесла. У садибі також ви відвідаєте кабінет Святого Миколая, побачите, як він живе, а дітям може повезти отримати подарунки з рук самого чудотворця!

Міста зимової казки

Якщо ви не хочете проводити час на лижах або відпочивати за містом, а хочете відчути новорічну атмосферу завдяки міським ярмаркам, яскравим вітринам, веселим концертам, гуляючи під різнокольоровими гірляндами, то радимо вам відпочити взимку в одному з українських туристичних міст.

Новорічний Львів

Львів – відмінна ідея для поїздки у будь-яку пору року, але ось зимовий відпочинок у Львові гарантує вам чарівні враження! Ні для кого не секрет, що Львів приваблює туристів своєю європейською архітектурою, цікавими пам'ятками, вузькими вуличками та атмосферними закладами. А тепер уявіть усю цю красу взимку! Прикрашене гірляндами та ялиновими гілками місто, гаряча кава та шум новорічних ярмарків, гарні міські краєвиди у новорічній атрибутиці? Тож узимку Львів користується величезною популярністю. І як місце для святкування Нового року та для проведення відпустки взимку в Україні.

Кам'янець-Подільський

Тут на туриста чекає справжня зимова казка! А також насичена культурна програма. Адже в Кам'янці-Подільському ви зможете і відвідати старовинний замок, і прогулятися Старим містом, і помилуватися значним каньйоном і мостом через Смотрич-річку. Також взимку Кам'янець-Подільський перетворюється на фестивальне містечко. Тут відбуваються польоти на повітряних кулях та інші розважальні заходи. Побувати взимку у Кам'янці-Подільському мріє кожен українець!

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Зимовий Харків

Якщо ж ви хочете молодіжної та сучасної атмосфери, достатку красивих та цікавих закладів, катання на ковзанах на найбільшій відкритій ковзанці в Україні та інших веселих розваг під час своєї зимової відпустки – ласкаво просимо до Харкова! Завдяки хорошому транспортному сполученню в Харків ви зможете дістатися комфортним способом з будь-якої точки України, та не тільки. Ціни тут будуть нижчими, ніж у новорічному Львові або в нашій столиці, Києві. Але розваг та вражень ви отримаєте анітрохи не менше! Починаючи з прогулянок по найкрасивіших площах і прикрашених вулицях, до посиденьок в автентичних кафе та креативних барах.

Оздоровлення по-українськи

Взимку особливо гостро відчувається нестача вітамінів та енергії в нашому організмі. На тлі холодної погоди, сірості за вікном та нестачі сонячного світла не просто псується настрій та знижується продуктивність, а й виявляються різні недуги. Тому зима – це чудова нагода зайнятися своїм здоров'ям. І для цього навіть не треба їхати за кордон. Адже в Україні багато лікарень, санаторіїв та місць, коли ви можете і відпочити, і зайнятися лікувальним туризмом.

Куди ж поїхати взимку в Україні, щоби поправити здоров'я і набратися сил? Звичайно ж, на думку відразу спадає Миргород і Трускавець. Але це не всі лікувальні курорти України. Які є варіанти?

Термальні води «Косино»

Оздоровчий курорт "Косино" знаходиться на Закарпатті. Тут на вас чекають гарячі термальні басейни, королівські сауни, у тому числі, соляна та евкаліптова, крижана печера, а влітку тут також можна розважити себе в аквапарку, міні-зоопарку, пограти в теніс та знайти інші розваги. Оздоровчий комплекс оригінально оформлений. Місцеві скульптури-ілюзії давно стали однією з головних визначних пам'яток Косино.

Термальні води Косино призначені на лікування захворювання різних систем організму. Серед них: шлунково-кишковий тракт, нервова система, опорно-руховий апарат, серцево-судинна система тощо.

Гейзер у Бехтерах

Якщо вам далеко і довго діставатися Закарпаття, наприклад, ви живете на Півдні України, то можете відвідати термальні джерела в Херсонській області, поряд із с. Бехтери. Тут ви знайдете гарячі термальні басейни та лікувальні грязі.

Як бачите, зовсім не варто сумувати, якщо закриті кордони або ви не можете полетіти в іншу країну. Зимовий відпочинок в Україні дуже різноманітний та цікавий. Дуже легко знайти розваги на запит буквально в кожному місті або його околицях. Тому досліджуйте нашу країну, вона дуже гарна та різноманітна! І не забувайте про необхідність своєчасно оформляти страховки. Але не варто витрачати час на поїздки страховими компаніями та спілкування зі страховими агентами. Краще приділіть його близьким або заплануйте цікаву подорож! А швидко оформити онлайн страхування ви зможете на нашому сайті, витративши на це буквально 10 хвилин!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати