Яка Ціна Страховки для Виїзду за Кордон на Роботу

Зміст

  1. Скільки коштує страховка для виїжджаючих за кордон на заробітки
  2. Як розрахувати вартість страховки?
  3. Що покриває медичне страхування фахівців, що виїжджають за кордон
  4. Як оформити страховку для поїздки за кордон
  5. Де оформити страховку для виїзду за кордон онлайн

Скільки коштує страховка для виїжджаючих за кордон на заробітки

Останні роки українці стали набагато частіше виїжджати за кордон. На це вплинула і поява дешевих авіаперевізників, лоукости та безвізовий режим з багатьма країнами. В цілому, виїжджати за кордон стало набагато простіше. Але разом з туристами зріс і потік виїжджаючих на заробітки. На роботу та заробітки до сусідніх країн виїжджає дуже велика кількість людей.

В основному, це молодь, але все частіше на заробітки відправляються цілими сім'ями. Для тих, хто тільки замислюється про те, щоб поїхати на роботу за кордон, здається дуже складним збір та оформлення всіх необхідних документів. І значну частину питань займає страховка.

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Для того, щоб знайти роботу за кордоном, сьогодні навіть не потрібно самостійно збирати всі документи і займатися пошуком. Існують спеціальні агентства, які надають допомогу і підшукують людям варіанти роботи за кордоном. Вони займаються переговорами з підприємствами й оформляють документи для клієнта. І туристичну страховку в тому числі. Однак деякі заробітчани хочуть самостійно оформити страховку, щоб заощадити на послугах агентства. І якщо ви в їх числі, то найвигідніший спосіб оформити страховку - це на платформі онлайн-страхування UKASKO.

Розрахувати вартість страховки

Як розрахувати вартість страховки?

Страховка - це один з обов'язкових документів для перетину кордону. Особливо, якщо ви плануєте вирушити на заробітки за кордон. Без оформленої страховки ви не зможете влаштуватися навіть на тимчасову або сезонну роботу, не кажучи вже про те, щоб влаштувати за кордоном своє життя або переїхати на постійне місце проживання. Роботодавці за кордоном ставляться до страховки і працевлаштування найманих працівників з усією уважністю. Їм важливо, щоб все проходило відповідно до букви Закону. Тому без страховки та робочої візи ваші шанси поїхати на заробітки за кордон фактично зводяться до нуля.

Конкретну вартість страховки для робочої візи ви не знайдете на жодному сайті. Причина цього в тому, що ціна страховки залежить від деяких факторів:

  • країни призначення;
  • термінів перебування;
  • включених ризиків;
  • вік страхувальника.

Страховка для виїзду за кордон розраховується індивідуально для кожного мандрівника. Також на ціну страховки впливає і страхова компанія. І ціни на страховку за однаковими даними будуть відрізнятися в залежності від страхової компанії. Тому, якщо ви хочете заощадити на страховці й оформити хороший поліс за розумною ціною, то перш ніж купувати туристичну страховку, порівняйте пропозиції від різних компаній на платформі онлайн-страхування Ukasko. Це абсолютно безкоштовно і займає всього кілька хвилин.

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Для того, щоб розрахувати ціну страховки, потрібно вказати дату свого народження, країну призначення і термін перебування за кордоном. Після цього ви побачите результати. Пропозиції від різних страхових компаній будуть виведені списком і ви зможете порівняти їх ціни, а також подивитися, які саме опції включені до поліса. Туристичну страховку, яка вас зацікавила, можна оформити також на нашому сайті. Після оплати ви отримаєте поліс на вказану адресу електронної пошти протягом 2-5 хвилин.

Що покриває медичне страхування фахівців, що виїжджають за кордон

Навіщо потрібна робоча страховка? По-перше, це страховка для візи, якщо ви їдете на заробітки. А по-друге, це гарант отримання медичної допомоги за кордоном. Базовий туристичний поліс, якщо ви його не розширюєте додатковими опціями та покриттям специфічних ризиків, надає наступні послуги:

  • надання першої допомоги;
  • медичне обслуговування при нещасному випадку або раптовому захворюванні;
  • огляд лікаря;
  • рецептурні ліки;
  • транспортування до місця лікування;
  • лікування в стаціонарі;
  • бинти, гіпс, шини та інші засоби першої допомоги.

Також деякі стандартні поліси можуть містити надання невідкладної стоматологічної допомоги.

Як оформити страховку для поїздки за кордон

Оформляючи страховку для поїздки за кордон, неважливо для заробітків або туризму, рекомендується залишати кілька днів про запас. Наприклад, якщо ви їдете на 30 днів за кордон, оформить поліс на 35-40 днів. Переплата за поліс буде невеликою. Але це дозволить вам уникнути багатьох проблем.

В дорозі можуть трапитися різні ситуації. Може перенестися виліт, закритися кордони або після повернення додому (чи у дорозі) статися якась неприємність. Тому якщо ви оформите поліс дією на кілька днів довше, то зможете отримати відшкодування навіть у подібній ситуації.

Де оформити страховку для виїзду за кордон онлайн

Страховку для виїзду на заробітки можна оформити з телефону або з комп'ютера онлайн. Насправді це дуже швидко і просто, особливо, якщо знати де оформляти. На платформі Ukasko ви можете оформити туристичну страховку для заробітків буквально за 5 хвилин, не відриваючись при цьому від улюбленої справи або не покидаючи межі будинку.

Також на нашому сайті ви можете оформити страховку відразу для декількох мандрівників. Всі необхідні дані ви можете внести відразу в одному вікні, та не витрачати час на повторне введення інформації. Запропоновані страховки від різних компаній можна відсортувати, або застосувати фільтри, щоб вибрати поліс з потрібними опціями.

Виїжджаючи на заробітки потрібно приділити увагу оформленню страховки, навіть якщо ви користуєтеся послугами агентства з працевлаштування. Адже на роботі зростає ризик отримання травм. А перебуваючи тривалий час за кордоном на заробітках, а не вирушаючи в коротку відпустку, також зростає ризик сезонних захворювань. Тому подбайте про своє здоров'я разом з платформою онлайн-страхування UKASKO.UA.

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати