Подорожі по Україні влітку 2021

Зазвичай люди планують відпустку задовго до дати відпочинку. Особливо якщо мова йде про поїздку за кордон. Пошук квитків, бронювання готелів і апартаментів, планування відпочинку, розважальної програми, екскурсій і шопінгу. Це дуже приємне й хвилююче заняття. Іноді підготовка починається за багато місяців або навіть за рік до дати вильоту. Однак в цьому році плани туристам у всьому світі сплутав коронавірус. Закриті кордони й розважальні комплекси, а також ризик зараження в людних місцях, таких як музеї, виставки, оглядові майданчики, історичні та архітектурні пам'ятки, поставили туристичний бізнес у всьому світі на паузу. Якщо ви все ж таки бажаєте провести свою відпустку не вдома або не на дачі, то варто підготуватися й спланувати інші варіанти відпочинку.

Зміст

  1. Куди можна поїхати у відпустку влітку 2021
  2. Подорожі по Україні
  3. Як вибрати турпоїздки по Україні
  4. Подорож по Україні на машині
  5. Самостійна подорож по Україні
  6. Подорож по Західній Україні

Куди можна поїхати у відпустку влітку 2021

Дати відкриття кордонів поки ще невідомі. Деякі держави вже послабили або планують обмежити карантинні заходи, відкривають кордони й доступ для приїжджих. Але все одно існують різні правила й обмеження для туристів чи іноземних громадян. При цьому, обираючи поїздку за кордон, потрібно бути готовими до того, що в будь-яку хвилину може початися нова хвиля захворювання коронавірусом, продовжено карантин і посилено профілактичні заходи. Тому збираючись за кордон, передбачте всі можливі варіанти, підготуйте запас грошей і необхідних речей.

Особливу увагу зверніть на вибір туристичного страхування. Далеко не всі туристичні та страхові компанії надають покриття захворювання коронавірусів. Уважно ознайомтеся з умовами надання відшкодування туристичного страхування, при необхідності можете змінювати та розширювати прописані фактори ризику.

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Але набагато простіше та безпечніше буде відмовитися на час від перельотів і іноземних курортів. І відправитися в подорож по Україні.

Подорожі по Україні

Україна - дуже гарна й багата на пам'ятки країна. І відпустка, проведена на її території, при правильному підході абсолютно не поступатиметься закордонній поїздці. Напевно ви не встигли відвідати всі красиві місця нашої країни й зможете знайти для себе щось цікаве.

Величезним плюсом подорожей по Україні є різноманітність видів і ландшафтів. Любителі активного відпочинку можуть відправитися в Карпати, спускатися в каньйони, підніматися в гори, плавати по гірських річках, або поїхати на південь країни, ночувати в наметах і випробувати гострі відчуття від дайвінгу в Чорному і Азовському морі.

Тим хто любить більш розмірений і спокійний відпочинок, не важко буде знайти затишні пансіонати, готелі, бази відпочинку, гостьові будинки чи санаторії. Різноманітність природних багатств України дозволяє добре відпочити в будь-якій області.

Як вибрати турпоїздки по Україні

Тури по Україні відрізняються досить низькою ціною та різноманітністю. Кожен бажаючий зможе вибрати тур по кишені й настрою. Тури по Україні дозволяють обрати будь-який вид відпочинку. Мандрівників чекають гірськолижні, пляжні та оздоровчі курорти.

Якщо вас цікавлять пам'ятники архітектури, музеї та виставки - ними славиться Київ. Тут ви знайдете велику кількість сучасних і класичних експозицій, зможете просвітитися історично й духовно в різноманітних церквах, костелах і соборах, долучитися до прекрасного в галереях. Львів і Кам'янець-Подільський приваблюють туристів замками та історичними спорудами, красивою архітектурою та романтичною атмосферою.

Також не варто забувати про тематичні тури. Тури по Україні на Новий рік, Масляну, Різдво чи інші свята дозволяють створити незабутні враження і запам'ятати святкування на все життя

Подорож по Україні на машині

Попри те, що в Україні один з найдешевших транспортів у світі й дуже розгалужена транспортна та дорожня мережа, дуже популярними залишаються подорожі на машині. Автомобільні подорожі по Україні були й залишаються зручним варіантом як для сімейного відпочинку, так і для поїздки з друзями. Навіть якщо у вас в запасі всього кілька днів відпустки - автомобільна подорож по Україні допоможе провести їх незабутньо!

На особистому автомобілі зручно дістатися в найцікавіші куточки України, адже часто головні історичні пам'ятки знаходяться в деякому віддаленні від великих населених пунктів. До того ж, маршрут легко спланувати. Під час подорожі на машині ви також будете насолоджуватися красивими українськими краєвидами та природою.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Самостійна подорож по Україні

Якщо ніякі із запропонованих турів по Україні вам не до душі, то легко буде спланувати самостійну подорож. Обрати маршрут, місце проживання, бажані місця для відвідування й визначні пам'ятки. Ви можете включити в свою подорож не такі розрекламовані туристичні місця, щоб зробити відпочинок більш унікальним.

Обираючи самостійну подорож по Україні не слід забувати про страхування. Туристи рідко згадують про туристичне страхування, обираючи для відпустки рідні місця. Однак різні неприємності можуть підстерігати вас не тільки за кордоном. Особливо, якщо ви бажаєте активно провести час або займатися спортом в подорожі. Тому не нехтуйте здоров'ям і безпекою, уважно обирайте поліс туристичного страхування для своєї подорожі!

Подорож по Західній Україні

Західна Україна вабить мандрівників рівно з популярними морськими курортами. Принадність Західної України полягає не тільки в приголомшливий природі, а й у тому, що там можна відпочити в будь-який час року. Взимку туристи їдуть на гірськолижні курорти, а влітку їх чекає плавання, прогулянки по гірських стежках і вивчення багатої української культури. Навесні й восени мандрівники розважаються походами, збиранням, їздою на квадроциклах, байках, кінними прогулянками. Також не варто забувати про етнічні та музичні фестивалі, які регулярно проводяться в Україні.

Що цікаво, але не дивлячись на те, що мандрівників більше тягне природа й запаморочливі види, рівень сервісу на Західній Україні знаходиться на європейському рівні. При цьому багато власників розважальних і готельних комплексів дотримуються автентичності в інтер'єрі та обстановці, використовуючи етнічні декоративні елементи.

Втім, не обов'язково їхати на природу. Міста й селища Західної України відрізняються незвичайною архітектурою. Католицькі костели, старі вузькі вулички, відкриті балкони, кам'яні мостові й затишні внутрішні дворики створюють відчуття прогулянок по Старій Європі. Тому якщо ви дуже засмучені через закриття кордонів, можете створити собі необхідну атмосферу за допомогою відпустки на Західній Україні.