Онлайн-Страхування Для Поїздки за Кордон

Зміст

  1. Як вибрати онлайн-страхування для поїздки за кордон
  2. Де шукати поліс для подорожей
  3. Як дізнатися вартість для своєї поїздки
  4. Як оформити онлайн поліс

Як вибрати онлайн-страхування для поїздки за кордон

Сьогодні практично всі мандрівники не уявляють своє поїздку без смартфона. У телефоні знаходяться всі необхідні документи, за допомогою електронних карт можна прокласти маршрути, знайти розклад транспорту, забронювати квитки або найняти житло. Тому обійтися без телефону та інтернету в подорожі дійсно складно.

І в онлайн перейшли не тільки сервіси підбору квитків і бронювання житла, але й оформлення страхування. Адже туристичне страхування потрібне незалежно від напрямку. Для відвідування деяких країн страхування потрібне ще на етапі отримання візи, а для інших має формальне значення. Але перш за все в туристичному страхуванні повинен бути зацікавлений сам турист.

Страхування для виїзду за кордон дає можливість мандрівникові отримати необхідну допомогу в разі захворювання або травми. Без туристичного страхування отримати медичне обслуговування буде складно. Це може бути пов'язано як з особливостями прийому відвідувачів лікарнями, так і з високою вартістю лікарських послуг. У будь-якому випадку, туристу може бути дуже важко потрапити на прийом до лікаря.

І туристичне страхування спрощує процедуру отримання допомоги. Зазвичай, страхові компанії працюють за двома методами.

  1. За кордоном у страхової компанії є лікарні-партнери. При настанні страхового випадку страхова компанія зорієнтує вас щодо адреси необхідної установи або домовиться про ваше транспортування.
  2. Другий спосіб - страхова компанія відшкодовує витрати, понесені клієнтом. Тому потрібно проходити офіційно всі процедури, зберігати рецепти, чеки за оплату та супутні документи.

Вибираючи поліс туристичного страхування, звертайте увагу не тільки на ризики, які вона покриває, а й на умови страхового відшкодування. Це допоможе вам знайти слушний варіант й отримати очікуване.

Де шукати поліс для подорожей

Останні роки практично всі страхові компанії додали на свої сайти можливість оформити страхування онлайн. Зробити це можна як на їх ресурсі, так і більш зручним та вигідним способом. А саме - оформити страхування на нашому сайті - агрегаторі цін UKASKO.UA. Чому краще оформляти туристичне страхування у нас?

Що таке агрегатор цін? Це ресурс, на якому зібрані всі доступні пропозиції від страхових компаній. Це суттєво економить час і гроші, бо тут легко можна вибрати відповідне страхування, порівняти включені опції та ціни на поліс. За допомогою агрегатора цін не потрібно шукати сайти компаній, які цікавлять, і на кожному з них вводити дані для туристичного страхування.

При цьому цікаво, що ви нічого не доплачуєте за використання агрегатора цін UKASKO.UA. Ціни на страхування вказані безпосередньо від страхових, без додаткових комісій. І навіть мало того, ви маєте можливість купити туристичне страхування не тільки не переплачуючи, а й по знижці у нас на сайті.

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Як дізнатися вартість для своєї поїздки

Туристичне страхування не має фіксованої ціни. Ціна страхування розраховується виходячи з декількох чинників.

  1. Країна призначення;
  2. Вік мандрівника;
  3. Кількість днів за кордоном;
  4. Включені ризики;
  5. Ліміт страхового відшкодування.

Стандартний поліс туристичного страхування можна розширити та доповнити покриттям необхідних ризиків. Можна включити в поліс відшкодування в разі втрати багажу чи скасування рейсу. Але також рекомендується вказати в полісі страхування всі можливі ризики. Наприклад, якщо планується активний відпочинок, то потрібно вибирати туристичне страхування, яке покриває удари, розтягнення, переломи та різні травми.

Як оформити онлайн поліс

Для того, щоб оформити туристичне страхування онлайн на сайті UKASKO.UA, потрібно витратити всього кілька хвилин.

Перейдіть в розділ Туристичне страхування. Заповніть поля на сторінці, вказавши країну поїздки, кількість туристів, дату виїзду та кількість днів за кордоном. Країну подорожі ви можете ввести самостійно, або вибрати зі списку.

Далі ви натискаєте кнопку "Показати результати". І у вікні вводите дату народження.

Натискайте кнопку "Далі" й отримаєте всі доступні пропозиції туристичного страхування від різних компаній.

На цій сторінці ви можете відсортувати пропозиції, додати необхідні опції та вибрати суму покриття страхування. Введені дані завжди можна змінити до оплати.

Вибравши відповідне туристичне страхування, вам потрібно заповнити дані для покупки поліса. Зверніть увагу, що введені дані повинні збігатися з тими, які відображені у вас в закордонному паспорті. Це дуже важливо, тому вводите акуратно та краще перевірте дані після введення.

Після оплати поліс приходить на вказану адресу електронної пошти. Ви можете його завантажити на телефон або планшет, при необхідності роздрукувати.

Ми радимо вам мати страхування при собі, але додатково відправте його своїм близьким або друзям. Адже в непередбачуваній ситуації люди мають властивість губитися. Тому буде краще, якщо у когось ще буде дубль вашого страхового поліса.

Туристичне страхування на UKASKO.UA - це вигідні пропозиції за найнижчою ціною безпосередньо від страхових компаній. Без націнок і переплат.