Рейтинг Страхових Компаній України

Зміст

  1. Рейтинг страхових компаній України по автоцивілці
  2. Рейтинг страхових компаній за виплатами
  3. Яку страхову вибрати для авто
Рейтинг страхових компаній України

Рейтинг страхових компаній України по автоцивілці

Страховка - це не просто вимога держави та не додатковий прихований податок, як вважають деякі водії. Це реальна можливість зберегти свій бюджет, застрахувавши свою відповідальність або майно. І якщо власний автомобіль водії страхують охочіше, адже як же, це ж їх кровне майно і про нього варто дбати, то автоцивілку найчастіше оформляють просто тому що треба. І цю точку зору не можна назвати вірною.

Що таке автоцивілка? Це поліс ОСЦПВ, обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власника транспортного засобу. Іншими словами, якщо ви зачепили, подряпали або зіткнулися з іншою автівкою, то страховка відшкодує завдані вами збитки. А аварія і ремонт транспорту, а також відшкодування витрат на лікування потерпілих - це зовсім не дешева справа. Тому не варто нехтувати автоцивілкою.

І з огляду на те, що не всі водії усвідомлюють справжнє значення автоцивілки, то при виборі страховки найчастіше звертають увагу на ціну поліса. І все. Мало хто замислюється про те, що буде, якщо станеться страховий випадок. І що непогано б звернути увагу не тільки на ціну автоцивілки та поради друзів, але і на незалежний рейтинг компанії.

Рейтинг страхових компаній за виплатами

Скільки складають виплати по автоцивілці? Ці дані можуть змінювати відповідно до закону про ОСЦПВ, але на 2020 рік відшкодування по автоцивілці становить до 130 000 і 260 000 тис грн за шкоду майну і здоров'ю (життю) постраждалих. Це можливості базового поліса ОСЦПВ. Але цих виплат не вистачить для відшкодування у великій аварії. Тому якщо ви хочете убезпечити себе від розтрат повністю, і нічого не доплачувати в разі ДТП, то водіям рекомендується оформляти ДЦВ. Це добровільна автоцивілка, яка розширює межі страхових лімітів до 1 млн грн.

На виплату відшкодування надається певний термін, до 90 днів. Але у кожної страхової компанії свої реальні терміни виплат. Цю інформацію можна знайти в рейтингах страхових компаній. Найпростіший спосіб - це навести на іконку рейтингу при виборі автоцивілки на UKASKO.UA.

Тут зображено актуальний рейтинг "світлофор МТСБУ". Він відбиває загальну оцінку клієнтів страхової компанії, якість врегулювання страхових випадків і рівень скарг. Згідно з даними МТСБУ, у першому кварталі 2020 року лідирують за цими показниками такі страхові компанії:

  • Альфа Страхування
  • АРКС
  • Арсенал Страхування
  • АСКО-Донбас Північний
  • ВУСО
  • Гарантія
  • ГАРДІАН
  • ГЛОБАЛ ГАРАНТ
  • Експрес Страхування
  • Інтер-Поліс
  • Княжа Вієнна Іншуранс Груп
  • Країна
  • Кредо
  • Міжнародна Страхова Компанія
  • Мотор-Гарант
  • ОБЕРІГ
  • Оранта тощо

Яку страхову вибрати для авто

Перш ніж приступати до вибору автоцивілки, треба визначити для себе, які цілі ви переслідуєте. Якщо ви багато часу проводите за кермом, мешкаєте у великому місті та просто не уявляєте своє життя без особистого транспорту, тоді зверніть увагу на надійні страхові компанії, а не женіться за низькою ціною. Подивіться на терміни страхових виплат компанії, а також рекомендуємо оформити добровільну автоцивілку поверх поліса ОСЦПВ. Так ви доплачуєте за все 100-200 грн в рік, але зате отримаєте розширений в десятки разів ліміт страхових виплат.

За рейтингом Форіншурера за рівнем виплат у 2019 р лідирують:

Страхова група ТАС

ТАС лідирує серед страхових компаній за загальною сумою виплачених відшкодувань. Компанія більше 20-ти років на ринку і має дуже хороші показники за всіма страховими рейтингами.

ОРАНТА

Компанія ОРАНТА займає друге місце в рейтингу страхових виплат. Ця страхова є наступником Укрдержстраху, заснованого на початку минулого століття, а тому має тривалу надійну історію.

Страхова компанія USI

Ю Ес Ай знаходиться на третьому місці за рівнем страхових виплат. Ця компанія відрізняється досить низькими цінами на свою продукцію, чим заслужила велику популярність серед клієнтів.

UPSK

Компанія УПСК також є одним з лідерів за рівнем виплат по автоцивілці. УПСК пропонує своїм клієнтам понад 35 страхових продуктів добровільного та обов'язкового страхування за доступними цінами.

Наступні місця рейтингу страхових компаній по виплатах автоцивілки розділили між собою компанії PZU, Княжа, Уніка, АРКС, Провідна і ВУСО.

Як бачите, ми співпрацюємо з лідерами ринку, які заслужили гарну репутацію не тільки серед своїх клієнтів, але і у незалежних експертів і оцінювачів. Оформити автоцивілку від надійних страхових компаній ви можете на нашому сайті, отримавши додаткову знижку і кешбек. Ми гарантуємо вам найнижчу ціну на ринку і відмінний сервіс, підтримку на всіх етапах оформлення автоцивілки!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати