Що Потрібно Взяти з Собою у Відпустку на Море: Частина 2

Зміст

  1. Що взяти з собою на море: поради для прекрасних леді
  2. Книжки для пляжу
  3. Які речі знадобляться у відпустці
  4. Що взяти хлопцеві з собою на море
  5. Який одяг, взуття та аксесуари необхідно взяти
  6. Засоби гігієни та догляду за собою
  7. Зйомка фото / відео у відпустці

Що взяти з собою на море: поради для прекрасних леді

Збирати валізи - завжди довго і складно. Адже для гарної відпустки стільки всього потрібно з собою взяти, особливо прекрасній половині людства. Волосся та шкіра постійно потребують правильного догляду, особливо в умовах морського клімату. А також потрібно зробити безліч красивих фото і вдосталь насолодитися стильними літніми образами, відпочивши від офісного одягу. Тому збори у відпустку часто забирають багато часу і сил.

Книжки для пляжу

У більшості людей не вистачає часу для читання. Тому відпустка і розслаблена морська атмосфера - це прекрасна можливість надолужити згаяне. Візьміть з собою кілька легких книг, як по вазі, так і по сюжету. Серйозні та важкі книги відпочинку просто не зайдуть.

Класика або легкі поетичні книги, сучасна проза з приємним післясмаком - це ідеальний вибір для читання на пляжі.

Які речі знадобляться у відпустці

Є безліч дрібниць, які здатні додати комфорту навіть в самих жахливих умовах. Так, це додатковий вантаж і без них можна обійтися. Однак більшість з них займають не так багато місця. Тому навіщо позбавляти себе зручності, особливо, якщо у валізі ще залишилося трохи вільного місця.

Що взяти на відпочинок з дрібниць:

  • Ліки;
  • Фумігатор;
  • Маска для сну;
  • Беруші;
  • Швейний набір;
  • Пластиковий або похідний посуд.

Частина з цього може не знадобитися, особливо, якщо у вас все включено в путівку. Але якщо ваш відпочинок передбачає більш самостійне планування і проведення часу, то зайвим даний список не буде.

Що взяти хлопцеві з собою на море

Хлопцям в чомусь простіше збиратися на відпочинок. Як мінімум, їм не потрібно везти з собою таку велику кількість косметики та засобів для догляду. Та й підібрати одяг багато в чому легше. Однак хлопцям точно не варто забувати предмети гігієни та приладдя для гоління. Інакше відразу ж доведеться шукати найближчий магазин. Також не будуть зайвими крем від сонця, окуляри та головний убір. А про необхідний у відпустці одяг докладніше нижче.

Який одяг, взуття та аксесуари необхідно взяти

Саме одяг і взуття займають значну частину валізи. Тому до планування образів для відпустки треба підійти максимально відповідально, щоб не перевантажувати сумку.

І найпоширеніша ситуація - це коли взяли з собою кілька комплектів одягу, вечірніх суконь і взуття під кожен образ, а всю відпустку проходили в одному і тому ж. Тому не має сенсу брати в поїздку половину гардероба. Краще продумати 1-2 наряди, речі з яких можна буде комбінувати між собою і завжди виглядати на висоті.

Що потрібно з собою взяти? Пляжні речі, наприклад, легкі шорти або спідницю і кілька футболок (майок). Базову сорочку або блузку, її можна буде накинути поверх купальника на пляжі, щоб не згоряти, надіти ввечері з сукнею або майкою і шортами. Залежно від пори року і клімату, можливо, знадобиться тепла кофта або толстовка.

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Зручне взуття теж обов'язково потрібне для відпочинку. Не важливо, які у вас плани на відпустку. У незручному взутті буде складно провести навіть кілька днів. Завдяки тому, що зараз в моді кросівки, можна значно полегшити валізу, і взяти з собою легкі кросівки або кеди і пляжні шльопанці. Кросівки будуть вдало виглядати як з повсякденним образом, так і з сукнею для вечірньої прогулянки.

Чоловіків цей пункт теж стосується. Стильні кросівки або спортивні туфлі підійдуть і для тривалих прогулянок і для вечірки. Також в них зручно перебувати в дорозі. Головне, щоб взуття було хорошої якості та не розлізлося у самий невідповідний момент.

На додаток візьміть з собою кілька аксесуарів, щоб завершити образ. Це можуть бути прикраси, рюкзак або невелика сумочка, капелюшок, окуляри. Головний плюс аксесуарів в тому, що вони не займають багато місця і найчастіше їх можна везти, надівши на себе.

Засоби гігієни та догляду за собою

Навіть якщо ви будете зупинятися в готелі, деякі предмети особистої гігієни краще взяти з собою. Серед них необхідна косметика, креми та засоби для догляду за собою, духи, дезодорант, бритва, гребінець, зубна щітка і паста, мило, шампунь. Більшу частину потрібних для догляду засобів ви можете купити по прибуттю. Або уточніть в тому місці, де будете зупинятися, чи входять персональні приналежності для душа до вартості оренди. Якщо ж ні, то візьміть з собою не великі пляшки із засобами, а їх міні-версії.

Також стане в нагоді крем від сонця, вологі серветки, манікюрний набір або пилка для нігтів, дезінфектор. У разі, якщо ви летите літаком, не забудьте, що всі гострі предмети необхідно здавати в багаж. Якщо ви забули щось вдома - нічого страшного. Розслабтеся, адже все можна купити на місці або замінити чимось.

Зйомка фото / відео у відпустці

Відпустка у моря - це не тільки повноцінний релакс, але і прекрасна природа і красиві види. А отже це ідеальні локації для фото. Звичайно ви можете взяти з собою у відпустку різні гаджети, і ноутбук, і планшет і різні пристрої до них. Але подивимося правді в очі - цим всім буде користуватися ніколи.

Ноутбуки можна сміливо залишати вдома, тому що працювати у відпустці ви або не будете зовсім, або будете по-мінімуму. А всю решту техніки може замінити хороший смартфон. У ньому буде і карта, і платіжна система, і перекладач, страховка та інші документи, і читалка, завдяки чому можна зменшити вагу валізи та залишити вдома паперові книги, і камера для фото і відео з відпустки.

На пляжах, обладнаними різними розвагами й аквапарками, найчастіше є можливість купити фото за додаткову плату. Кумедні кадри під час спуску з гірки або польоту над морем напевно стануть відмінним сувеніром з відпустки.

Для приголомшливо красивих відео можете взяти квадрокоптер. А можна і зовсім відпочити від всіх сучасних пристроїв і залишитися наодинці з природою і відпочинком. Адже найважливіші спогади все одно залишаться у вас в пам'яті. І важливо не просто намагатися зробити вдалі кадри, а відчути кожну мить відпочинку.

Ну і звичайно ж, подбайте про власну безпеку разом зі зручним оформленням страховок онлайн на сайті UKASKO.UA