Види Туристичних Страхових Полісів

Зміст

  1. Які існують туристичні страховки
  2. Туристична страховка для дитини
  3. Туристична страховка для вагітних
  4. Страхування на випадок скасування поїздки
  5. Страхування багажу
  6. Які потрібно взяти документи для отримання туристичної страховки
  7. Де зробити туристичну страховку

Які існують туристичні страховки

Те, що страховка для виїзду за кордон обов'язково потрібна - це очевидно. І ми не будемо зайвий раз про це повторювати. Але, крім того, що мандрівникові необхідно мати при собі туристичну страховку, її потрібно ще й правильно оформити.

Отримати відшкодування за туристичною страховкою можна тільки в тому випадку, якщо характер травм і захворювань відповідають зазначеним в полісі страховими випадками. Тому, щоб страховка дійсно "працювала" та гарантувала необхідні страхові виплати, потрібно знати, як вибрати поліс і що в нього включити.

Страхові поліси всі різні. До них включені різні опції, відрізняються умови відшкодування, асистансу та суми покриття. Для різних цілей поїздки потрібно вибирати відповідну страховку.

Туристична страховка для дитини

Діти більше, ніж дорослі схильні до ризиків в поїздці. Тому на дитячому страховому полісі однозначно не варто економити. Які ризики найпоширеніші для дітей на відпочинку? Переохолодження, отруєння, ЛОР-захворювання, травми та розтягування, укуси комах і тварин, алергія, сонячні опіки та стоматологія. Тому обов'язково треба включити активний відпочинок, оплату стоматології та інші необхідні опції в страховку для дитини.

Туристична страховка для вагітних

Страховка для виїзду за кордон для вагітних дівчат не відрізняється від звичайної. Тут також вибираються ризики, виходячи з планів на подорож. Але враховуйте те, що вагітність має свої нюанси, а тому ми рекомендуємо включити в страховку акушерську та гінекологічну допомогу. Дані опції є в програмах Еліт та іноді Стандарт від різних компаній. Наприклад, гінекологічну допомогу містить поліс від Оберіг.

Страхування на випадок скасування поїздки

У страховку для виїзду за кордон також можна включити опцію відшкодування в разі скасування поїздки. Наприклад, якщо рейс перенесли або скасували. У такому випадку клієнт може зазнати втрат, особливо якщо планувалося відрядження або бізнес-поїздка. Тому ця опція буває дуже корисною в туристичній страховці.

Страхування багажу

Також можна застрахувати від втрати свій багаж. Якщо така ситуація сталася, то треба звернутися до адміністрації та зафіксувати факт пропажі вашого багажу. І з отриманими документами звертатися в страхову компанію за відшкодуванням. Але крім включення цієї опції в ваш страховий поліс ми рекомендуємо не здавати в багаж цінні речі, тому що страхова виплата може не покрити їх вартість. І завжди беріть з собою в салон літака документи, кредитки та мінімальний набір речей першої потреби. Адже якщо ваш багаж загубиться, то на придбання необхідних речей за кордоном піде якийсь час.

Які потрібно взяти документи для отримання туристичної страховки

Для того, щоб оформити туристичну страховку, не потрібно мати при собі великий пакет документів. Все, що вам знадобиться - це вказати терміни перебування за кордоном, тобто потрібно визначитися з датами вильоту і повернення в країну, та ввести дані свого закордонного паспорта. Головне, щоб дані паспорта були введені без помилок.

Це правило діє як для оформлення страховки онлайн, так і для покупки страхового поліса у відділенні страхової компанії.

Де зробити туристичну страховку

Туристична страховка оформляється як в офісах страхових компаній, так і онлайн. Але важливо розуміти, що в залежності від страхової компанії залежить не тільки ціна поліса для виїзду за кордон, а й включені до нього ризики й опції. Тому щоб вибрати поліс, який максимально відповідає вашим потребам, рекомендуємо порівняти страховки від різних компаній.

Для цього просто вкажіть дату вильоту, свій вік і країну призначення на нашому сайті Ukasko.ua. Після цього ви побачите різні варіанти туристичних страховок для виїзду за кордон, за різною ціною та з різною кількістю доданих опцій. У кожній пропозиції можна подивитися наявні опції, побачити розмір відшкодування для кожного страхового випадку та впорядкувати страховки по потрібних параметрах.

Таким чином на UKASKO ви зможете купити найвигіднішу і найнадійнішу страховку від будь-якої страхової компанії. Навіть від тієї, якої немає у вашому населеному пункті.

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати