Як виправити дані в електронному полісі ОСЦПВ?

Зміст

  1. Як виправити дані в полісі ОСЦПВ, якщо допустили помилку

  2. Що робити, якщо в електронному полісі ОСЦПВ помилка

  3. Як оформити ОСЦПВ онлайн на Ukasko

  4. Як користуватися електронним полісом ОСЦПВ

Як виправити дані в полісі ОСЦПВ, якщо допустили помилку

Попри те, що багато водіїв уже оцінили переваги оформлення ОСЦПВ онлайн, велика кількість все ще боїться оформляти страховки самостійно. І нерідко тими, хто продовжує оформляти ОСЦПВ офлайн, рухає страх помилитися при заповненні поліса. Що ж робити тим, хто оформив ОСЦПВ неправильно, переплутав параметри машини або вніс неправильно паспортні дані?

Але спочатку трохи відступимо від теми. Ви напевно знаєте, що ціна ОСЦПВ розраховується індивідуально, а одними з основних параметрів розрахунку вартості страховки є тип транспортного засобу, об'єм його двигуна і використання машини в таксі. Тому часто водії, щоб заощадити на страховці, занижують об'єм двигуна або не вказують, що автомобіль використовувався в комерційних цілях. Понад того, таку схему нерідко пропонують самі страхові агенти, щоб утримати клієнта і заманити його дешевшим полісом.

Але так чинити не можна. Адже страховка з недійсними даними не зможе забезпечити отримання необхідного страхового відшкодування. Перевірити, чи використовувався транспортний засіб у таксі, не важко для страхової, навіть якщо машина не має фірмових наклейок або шашечок. Тому подібна "економія" за допомогою приховування правдивої інформації має великі фінансові наслідки в разі настання ДТП. Не варто так робити.

Що робити, якщо в електронному полісі ОСЦПВ помилка

Повертаємося до того, що робити, якщо при оформленні поліса ОСЦПВ ви допустили помилку і помітили тільки після оплати. Самостійно виправити помилку неможливо, бо поліс вже згенерований в МТСБУ і дані спрямовані в страхову компанію. Але це не означає, що вам доведеться переоформляти поліс. Платформа онлайн-страхування Ukasko здійснює підтримку своїх клієнтів на всіх етапах оформлення страховки, і зміна даних в електронному полісі ОСЦПВ - не виняток!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Якщо вам треба виправити помилку в оформленому полісі ОСЦПВ, то просто зверніться в нашу підтримку. Менеджери Ukasko замість вас напишуть заяву до страхової компанії та змінять дані в полісі. Якщо ви помітили це відразу ж, то можлива зміна страховки без додаткових оплат і комісій (якщо помилка не стосується обсягу двигуна або типу транспорту). Процедура займе від 30 хвилин до 1 дня в середньому. Якщо ж поліс вже набув чинності, то тут процес може вимагати розірвання та переоформлення нового поліса, з поверненням коштів та оплатою нової страховки.

Якщо ж ви оформили страховку не на нашому ресурсі, та в процесі оформлення допустили помилку, то вам потрібно безпосередньо звернутися в страхову компанію, з якою ви уклали договір страхування. На жаль, ми не маємо можливості виправити дані в страховках, оформлених на інших сайтах. І щоб уникнути таких помилок надалі, ми радимо вам оформити ОСЦПВ на Ukasko, і якщо буде потрібно, наш співробітник буде на зв'язку з вами протягом всього оформлення поліса, від вибору страховки, до моменту оплати.

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Як оформити ОСЦПВ онлайн на Ukasko

Насправді, оформлення ОСЦПВ онлайн - це дуже просто. Для розрахунку ОСЦПВ введіть номерний знак або параметри транспортного засобу, і вкажіть місто прописки власника. Після чого натисніть показати результати, і ви побачите всі доступні варіанти страховок від різних страхових компаній.

На сайті ви знайдете різні варіанти страховок, з різним розміром франшиз і з різними опціями. Наприклад, ви можете оформити страховку з додатковим асистансом від страхової компанії.

Після вибору вподобаного поліса, ви переходите до оплати. Для цього знадобиться банківська карта. Оплата відбувається онлайн.

Як користуватися електронним полісом ОСЦПВ

Після оплати ви отримуєте електронний поліс ОСЦПВ на адресу електронної пошти, яку ви вказали, та в месенджер, прив'язаний до номера телефону. Тому рекомендуємо вам вказувати правдиві контактні дані, щоб не виникло проблем з отриманням поліса ОСЦПВ.

Ви можете завантажити страховку на телефон або роздрукувати необмежену кількість разів, якщо вважаєте за краще мати паперову копію страховки. Це дуже зручно, адже так ви не пошкодите і не загубите страховку. І не отримаєте штраф за її відсутність. Електронний поліс ОСЦПВ завжди можна пред'явити з екрана телефону.

Електронний поліс ОСЦПВ має таку ж юридичну силу, як і паперовий поліс, але виграє в плані зручності оформлення та використання, а також дешевизни. Тому не варто боятися оформляти ОСЦПВ онлайн. Адже тепер ви знаєте, що навіть якщо ви помилилися при оформленні, ми завжди допоможемо вам вирішити проблему!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати