Яка страховка потрібна для роботи в Польщі

Зміст

  1. Яку страховку потрібно купити для працевлаштування в Польщі?
  2. Медична страховка для поїздки в Польщу
  3. Робочий страховий поліс
  4. Де краще купити страховий поліс в Україні
  5. Як вибрати хорошу страхову компанію?
  6. Вартість страховки для роботи
  7. Як оформити страховий поліс онлайн для виїзду в Польщу

Яку страховку потрібно купити для працевлаштування в Польщі?

Польща користується великою популярністю як в українських туристів, так і у заробітчан. Польща є нашим найближчим сусідом і дістатися до неї зовсім не складно. Але, як і будь-яка іноземна держава, Польща має ряд вимог до тих, хто хоче перетнути її кордон. І навіть в умовах безвізового режиму слід їх дотримуватися.

Один з факторів, які можуть вплинути на вашу подорож до Польщі - це страховка. Туристична або робоча, вона обов'язково повинна бути у вас ще на початку подорожі. Якщо страховки немає, то вам можуть відмовити в пропуску на прикордонному контролі. І звичайно ж, страховка необхідна для того, щоб отримати візу в Польщу. У тому числі й робочу.

На роботу до Польщі, як і до Чехії, зазвичай їдуть ті, хто не зміг знайти хорошу високооплачувану роботу у нас в країні, або ж некваліфіковані працівники. Найчастіше це фізична праця. Але навіть якщо вас запрошують до Польщі як фахівця, то контракт не завжди містить надання медичної страховки. І з огляду на ці фактори очевидно, що економити на страховці не потрібно.

Робоча страховка в Польщу дещо відрізняється від звичайного туристичного поліса. Недостатньо просто оформити першу-ліпшу страховку для виїзду за кордон, не вдаючись у подробиці поліса. Страховка для роботи в Польщі повинна відповідати певним вимогам. Розберемося, яким же.

Медична страховка для поїздки в Польщу

Медичний страховий поліс є одним з обов'язкових умов для того, щоб отримати візу в Польщу та поїхати на роботу. Без страховки зробити це законним шляхом неможливо. Польща, як і будь-яка інша країна, зацікавлена ​​в тому, щоб в разі хвороб або травм іноземних громадян їх лікування не лягало на державний бюджет. А саме по собі медичне обслуговування в Європі набагато дорожче, ніж у нас в країні. І у мандрівника може просто не вистачити грошей для обстеження та лікування. Тому нехтувати медичною страховкою для виїзду за кордон ні в якому разі не можна.

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Робочий страховий поліс

З огляду на те, що все-таки багато людей направляються в Польщу саме на заробітки, важливо розуміти, в чому полягає відмінність робочої страховки від туристичної. Яка страховка потрібна для роботи в Польщі?

  • Дія страховки має поширюватися не тільки на Польщу, а й на всі країни Євросоюзу;
  • Страхове покриття від 30 000 євро;
  • Краще оформляти страховку з франшизою 0, але допускається франшиза не більш ніж 150 євро;
  • Термін дії страховки повинен бути не менше, ніж термін, зазначений у запрошенні на роботу;
  • Відсутність помилок у заповнених даних страхового поліса;
  • Покриття всіх витрат, пов'язаних з медичним обслуговуванням, транспортуванням і репатріацією з медичних причин, а також наданням невідкладної допомоги та госпіталізацією.

Також є ряд необов'язкових, але бажаних опцій, які однозначно не завадить додати до вашого страхового поліса. Серед них страховка від невиїзду з відшкодуванням витрат, від втрати багажу, юридична допомога на території Польщі й активний відпочинок, якщо плануєте насичено проводити свої вихідні та вільний час за кордоном.

Де краще купити страховий поліс в Україні

Вибираючи страховку для виїзду за кордон, не забувайте про те, що її ціна буде формуватися виходячи з різних факторів. І чималий вплив на ціну страховки має сама страхова компанія.

Поліси з подібними або навіть однаковими опціями та сумами покриття, але від різних страхових компаній, можуть коштувати по-різному. І якщо для вас не останнє значення відіграє ціна страховки та ви не хочете переплачувати за неї, то вам стане у нагоді наш сайт.

На Ukasko.ua ви можете вибрати та порівняти страхові поліси від різних компаній. І що важливо - ви нічого не платите за використання сайту. А самі страховки йдуть безпосередньо від страхової компанії, без націнок і комісій.

Тобто, це пряма економія та зручність. І навіть понад це. Ми за своїм коштом робимо знижки та акції на різні страховки. І так ви маєте можливість купити страховку дешевше ринкової ціни та в рази дешевше, ніж за допомогою страхового агента. Тому відповідь на питання, де краще купити страховий поліс очевидна. Звичайно ж на Ukasko.ua!

Як вибрати хорошу страхову компанію?

Не всі страхові компанії мають право оформляти страховки для виїзду за кордон. Виписувати страхові поліси можуть тільки акредитовані компанії, які мають відповідну ліцензію. Наприклад, це Альфа Страхування, UPSK, ERV, VUSO, Оберіг тощо. І саме акредитовані страхові компанії доступні для оформлення в каталозі Ukasko.

І якщо багато мандрівників оформляють туристичні страховки не з міркувань безпеки, а просто щоб виключити проблеми на кордоні, та не звертають належної уваги ні на розмір франшизи, ні на суми страхового покриття, ні на опції, що містить поліс, то з робочою страховкою для Польщі так діяти не рекомендується.

При виборі страховки для роботи в Польщі слід орієнтуватися не стільки на ціну, скільки на рейтинги та стан страхової компанії. Уважно подивіться рейтинги страхових компаній від незалежних оцінювачів, відгуки в інтернеті, а також порівняйте інформацію про компанії за іншими видами страхування. Тому набагато зручніше оформляти страховку для виїзду за кордон онлайн на агрегаторі цін Ukasko.ua, щоб відразу порівняти всі параметри полісів і страхових компаній.

Вартість страховки для роботи

Через опції, що містить поліс, і тривалого перебування за кордоном, страховка для роботи в Польщі може трохи відрізнятися за ціною від вартості туристичного поліса. Але не варто лякатися цієї різниці. За допомогою онлайн-агрегатора Ukasko.ua ви зможете вибрати найвигіднішу пропозицію на ринку й оформити онлайн поліс, який вам до вподоби.

Вартість страховки для виїзду за кордон залежить від:

  • Країни призначення;
  • Віку страхувальника;
  • Тривалості поїздки;
  • Вибраних опцій;
  • Франшизи;
  • Суми покриття.

Також на ціну страховки впливає і страхова компанія. Тому, щоб не переплачувати за поліс, користуйтеся підбором пропозицій на Ukasko.ua.

Як оформити страховий поліс онлайн для виїзду в Польщу

Для того, щоб вигідно та швидко оформити страховку для виїзду за кордон, введіть свої дані на сторінці калькулятора страховок https://ukasko.ua/uk/insurance/tourism . Після цього ви побачите всі доступні пропозиції та зможете вибрати ту, яка підходить вам найбільше.

На сайті ви можете побачити всі опції, які містить певний поліс, і порівняти їх. Для цього на сторінці вибору пропозицій натисніть кнопку "Детальніше" та в меню ви побачите подробиці вибраного страхового поліса.

Крім опцій, до порівняння доступні також суми покриття по кожному пункту договору.

Після того, як ви виберете страховий поліс, натисніть кнопку "Купити онлайн" і перейдіть на сторінку оплати. Після оплати поліс прийде на вказану адресу електронної пошти протягом декількох хвилин.

Оформлення страховок за допомогою агрегатора цін Ukasko істотно заощаджує не тільки гроші, але і час. А якщо у вас виникнуть питання з приводу підбору або оформлення поліса - то ви завжди можете звернутися в нашу службу підтримки. І отримати живу відповідь і докладну консультацію від наших менеджерів.

Економте на страховках розумно з Ukasko.ua!

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати