Рейтинг Надійності Страхових Компаній України 2020

Зміст

  1. Рейтинг страхових компаній України за туристичним страхуванням
  2. Рейтинг страхових компаній за виплатами
  3. Яку страхову компанію вибрати для поїздки за кордон

Рейтинг страхових компаній України за туристичним страхуванням

Всі мандрівники діляться на кілька типів. Є ті, хто вибирають страхування просто тому що треба і звертають увагу тільки на його вартість, вибираючи поліс дешевше. Інші ж туристи, навпаки, хочуть максимально захистити себе від усього, що може чекати їх за межами рідної країни. Для цього потрібно ретельно вибирати підходящу страхову та уважно читати умови договору.

А є ще третій тип мандрівників. Це ті, хто вважають що будь-яке страхування повинне захищати та вибирають поліс, не особливо вчитуючись в нього. І через незнання або через неуважність може трапитися ситуація, яку не покриває страхування. І щоб таких випадків не виникало, важливо розуміти, як вибрати страхову компанію для оформлення туристичного страхування.

Рейтинг страхових компаній за виплатами

Перед оформленням туристичного страхування не зайвим буде не тільки ознайомитися з відгуками про обрану страхову компанію, але і з їх рейтингом. Єдиного рейтингу страхових компаній немає. Кожен параметр і вид страхування має свій окремий рейтинг.

Так, рейтинг страхових компаній України з медичного туристичного страхування може докорінно відрізнятися від рейтингу за ОСЦПВ. А страхування туристів для виїзду за кордон є одним з найпопулярніших видів страхування. Тому рейтинги страхових компаній, що надають послугу туристичного страхування, ґрунтуються на багатьох даних.

Яку страхову компанію вибрати для поїздки за кордон

Зазвичай рейтинг надійності страхових компаній містить три основні показники:

  • Страхові премії;
  • Страхові виплати;
  • Рівень страхових виплат в процентному співвідношенні.

За рейтингом на 2019 рік у галузі туристичного страхування лідируючі позиції займають такі страхові компанії.

Європейське туристичне страхування

ERV - це європейська міжнародна мережа експертів страхування, що надає найширший спектр асортимент туристичних страхових продуктів. Рівень премій компанії складає 205 824 тис. грн, а страхові виплати займають 36,50%.

Гардіан

Туристичне страхування від Гардіан забезпечує якісне та надійне покриття страхових випадків, що відбуваються за кордоном. Компанія пропонує своїм клієнтам великий вибір туристичних страхових програм. Рівень премій Гардіан за 2019 рік становить 158 602 тис. грн, а рівень страхових виплат дорівнює 0,86%.

Вусо

Компанія забезпечує високий рівень обслуговування клієнтів. Премії компанії за 2019 рік склали 156 702 тис. грн, а рівень виплат 26,06%.

Також в рейтингу високі позиції займають:

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати