Яку страховку краще вибрати у Кривому Розі на авто

Зміст

  1. Як вибрати надійну страхову та на що звернути увагу?

  2. Чому потрібно купувати страховку ОСЦПВ на машину?

  3. Статистика ДТП у Кривому Розі

  4. Страховка ОСЦПВ для таксі в Кривому Розі

  5. Автострахування ОСЦПВ онлайн на агрегаторах

Як вибрати надійну страхову та на що звернути увагу?

Коли перед водієм стає питання про придбання страховки, то багато хто прагне вибрати надійний поліс. Звичайно ж є і ті, хто купують ОСЦПВ просто тому, що так велить Закон. Але якщо ви хочете придбати автоцивілку у Кривому Розі та бути впевненими в тому, що в разі аварії вам не доведеться витрачати свої гроші на відшкодування збитків, то радимо вибирати страховку на нашому сайті.

Чому саме Ukasko?

  1. На сайті ви знайдете актуальний рейтинг страхових компаній. І не один. Ми регулярно публікуємо результати компаній на думку незалежних оцінювачів у своєму блозі, в тому числі Світлофор МТСБУ, а також його можна побачити в картці кожної пропозиції, як зображено нижче.

  1. У пропозиціях ОСЦПВ вказана середня швидкість виплат у днях.

  2. На сайті доступні пропозиції більш ніж від 20 страхових компаній у різних цінових категоріях без націнок і комісій.

  3. Всі варіанти страховок можна порівняти між собою завдяки списку порівняння.

  4. Є можливість оформити ОСЦПВ з відкладеною датою початку дії полісу, щоб не упустити хорошу знижку.

Чому потрібно купувати страховку ОСЦПВ на машину?

ОСЦПВ - це обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземного транспорту. І обов'язковим воно є згідно з українським законодавством. Що дає ОСЦПВ?

Якщо станеться аварія, то страхова компанія винуватця виплатить відшкодування потерпілим у ДТП. Ліміти за ОСЦПВ обмежені та встановлюються державою. При ДТП суми розраховуються індивідуально, але важливий момент - це швидкість, з якою страхова компанія виробляє виплати. Якщо компанія платить швидко, то винуватцю аварії не доведеться залучати власні фінанси. А якщо затягує з виплатами, то найчастіше доводиться платити зі своєї кишені. Тому ми і виводимо цю інформацію на картки пропозицій, щоб клієнти могли вибрати ОСЦПВ, спираючись на різні факти.

А страховка ОСЦПВ потрібна обов'язково. Особливо з огляду на жахливу статистику ДТП у Кривому Розі. А також ремонт транспорту зовсім не дешевий. Тому вибирайте хорошу страхову компанію, щоб в разі аварії у вас був фінансовий запас у вигляді страхового відшкодування.

Статистика ДТП у Кривому Розі

Згідно зі статистикою патрульної поліції, щороку кількість ДТП зростає. За 9 місяців 2019 року у Кривому Розі відбулося 1259 аварій, з яких 484 ДТП було з потерпілими. А за аналогічний період 2020 року сталося 1511 аварій, з яких було 435 ДТП з потерпілими.

Докладної статистики ДТП в Кривому Розі за 2021 рік ще немає, але якщо дивитися в цілому на ситуацію в Дніпропетровській області, і порівнювати кількість ДТП з 2020 роком, то кількість аварій збільшилася майже на 30%. Це жахливі цифри. З 01.01.2020 до 30.04.2020 відбулося 3423 аварії, а з 01.01.2021 до 30.04.2021 вже відбулося 4443 аварії. Втішає тільки те, що знижується відсоток травмованих або загиблих в ДТП.

З огляду на такі цифри та невтішну статистику, ми закликаємо вас не нехтувати страховками ОСЦПВ і дотримуватися правил дорожнього руху. Вибирайте надійну страхову компанію для того, щоб забезпечити гідне відшкодування в разі аварії. І будьте дуже уважні на дорогах!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати

Страховка ОСЦПВ для таксі в Кривому Розі

Особливу увагу варто приділити страховці на таксі. Таксі теж потрібно страхувати. Ціна ОСЦПВ в такому випадку буде трохи вище, з огляду на підвищені ризики, адже автомобілі, що використовуються в таксі, дуже багато часу проводять в русі на дорогах. Тому і ризик спровокувати аварію зростає.

На нашому сайті Ukasko.ua теж можна оформити ОСЦПВ на таксі. Для цього в онлайн-калькуляторі просто поставте галочку навпроти пункту "використовується як таксі" та ви побачите актуальні ціни.

Ми не радимо вам оформляти на таксі звичайний поліс ОСЦПВ. Так, він буде трохи дешевше. Але по факту така страховка може не мати повної юридичної сили. І у випадку ДТП  з виплатами можуть виникнути проблеми, адже дані про застрахований транспортний засіб не є точними. Тому не ризикуйте своїм фінансовим захистом заради невеликої економії. Ще й до того, що на Ukasko.ua і так найнижчі ціни на ринку!

Автострахування ОСЦПВ онлайн на агрегаторах

На нашому агрегаторі ви маєте можливість вибрати найвигіднішу страховку та оформити її буквально за 10 хвилин. Оформлення онлайн - це дуже зручно для тих, хто хоче заощадити свій час, не хоче переплачувати зайві гроші, а також вибрати надійну страхову компанію. І всі ці характеристики поєднуються на нашому сайті.

Ви можете порівняти страховки за ціною, опціями, які вони містять, і дізнатися повну інформацію про страхові компанії. Всі результати з актуальною ціною відображаються на одній сторінці, не потрібно нічого вираховувати додатково. Обраний поліс також оплачується на сайті онлайн, а після оплати приходить на електронну пошту або в месенджер. Ціни вказані безпосередньо від страхових, без націнки і з додатковою знижкою. І звичайно ж, не забувайте про те, що електронний поліс завжди коштує дешевше паперового і його неможливо підробити.

Тому оформлення ОСЦПВ онлайн на Ukasko.ua - це найзручніший, найшвидший і найвигідніший варіант для кожного водія. Переконайтеся в цьому самостійно!

Оформити ОСЦПВ

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати