Які Страхові Компанії Оформляють Туристичні Страховки від Коронавірусу

Зміст

  1. Навіщо потрібна туристична страховка з покриттям коронавірусу
  2. Як захиститися від коронавірусу в поїздці

Останні пів року коронавірус є новиною номер 1 в ЗМІ всього світу. Він істотно змінив спосіб життя всіх людей, обмежив нас у поїздках, пересуванні, вніс корективи в роботу та почуття страху за себе і своїх близьких. Але на тлі всього цього слід не піддаватися паніці, а навчитися жити за новими правилами. І усвідомити те, що є страховка, яка хоч і не може захистити вас від захворювання, але може захистити ваше фінансове становище у разі хвороби.

Навіщо потрібна туристична страховка з покриттям коронавірусу

З настанням туристичного сезону багато країн зняли обмеження на в'їзд і послабили карантинні заходи. Та й в цілому влітку люди розслабилися і почали нехтувати засобами особистого захисту. Це спровокувало зростання кількості хворих на коронавірус. І найчастіше хворі поверталися з відпусток.

Тому, навіть якщо ви прямуєте в країну зі сприятливою епідеміологічною обстановкою та мінімальною кількістю хворих коронавірусом, потрібно забезпечити себе не тільки достатньою кількістю засобів індивідуального захисту, а й захистити свій бюджет.

Кожен мандрівник, вирушаючи за кордон, повинен оформити туристичну страховку з покриттям коронавіруса. По-перше, це правило для в'їзду в багато країн. А по-друге, це гарантія та подушка безпеки для кожного туриста.

Наразі ви можете оформити страховку, яка покриває коронавірус, на нашому сайті Ukasko.ua. Які страхові компанії пропонують страхові поліси від Ковід-19?

Це:

Покриття коронавірусу входить в туристичні поліси даних страхових компаній і передбачає відшкодування в разі захворювання, виплати за амбулаторне лікування, обсервацію і самоізоляцію. Страхові виплати не передбачені тільки в разі відвідування країн з максимальним рівнем небезпеки, тобто, з несприятливою епідеміологічною ситуацією. При оформленні поліса завжди звертайте увагу на договір і зазначені у ньому ризики, щоб дізнатися докладні умови відшкодування і нюанси страхових випадків.

Як захиститися від коронавірусу в поїздці

Але навіть оформивши найнадійніший страховий поліс з максимальним покриттям не потрібно нехтувати своїм здоров'ям. Дотримуйтесь заходів щодо захисту від коронавірусу і його поширення. Особливо під час подорожі та перебуваючи у громадських місцях.

Весь час треба носити маску, не торкатися обличчя руками та намагайтеся не куштувати фаст-фудом на ходу. Майте при собі дезінфектор на спиртовій основі та регулярно користуйтеся ім. Мийте руки з милом теплою водою. Зведіть близькі контакти з людьми до мінімуму і тримайте соціальну дистанцію.

Подбайте про те, щоб у вас були всі необхідні документи і достатній запас грошей на випадок госпіталізації або екстреного лікування. І, звичайно ж, візьміть з собою ліки для полегшення симптоматики, якщо раптом вам стане погано в дорозі.

Не нехтуйте туристичною страховкою і самостійно вибирайте її, навіть якщо їдете на відпочинок по путівці. Оформляйте страховку на сайті Ukasko.ua і не ризикуйте своїм здоров'ям і фінансовим добробутом!

Оформити Туристичну Страховку

Швидке оформлення за 5 хвилин

Підібрати